Şimdi Ara

psp ver:3,40 tema kullanimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ver. 3.40da tema kullaniminda problem var mi yoksa nasil olacagini anlatabilir misinin?

• 3.40 derken 3.40 OE mi
  • quote:

arkadaslar ver. 3.40da tema kullaniminda problem var mi yoksa nasil olacagini anlatabilir misinin?

Valla 3.40 OE lerde sorunsuz calısıyor temaların hemen hemen hepsi ama DH de boyle konuların konusulması yasak o yuzden internetten arama yaparsan yada regamer.info/forum adresine girersen yeterli bilgiyi bulabilirsin....

Saygılarımla....
  • dostum eger psp den falza cakmıosan hıc kasma makınanın brıck olma tehlıkesı war
  • Tema yada homebrew işlemleri illegallikten ziyade kendi sorumluluğunuz altına giren şeylerdir ve unutmayınız ki bu tür yazılımlar yüklemek cihazınızı garanti kapsamı dışına çıkarır. Ama ben illaha da o özellikten yararlanmak istiyorum, garanti dışına çıkmak pahasına bile olsa diyorsanız karar sizindir.

Konuda kilitlik birşey göremedim ama ISO, hack, downgrade, loader vesaire konuların konuşulması kesinlikle yasaktır, bilginize.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 4 Haziran 2007; 14:27:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.