Şimdi Ara

PsP Slim Tv Bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya millet bende bi 3.71 m 33 versionlu psp slim var yurt dışından tv baglantı kablosuyla geldi. tv ye baglanıp görüntü alabiliorum ama oyuna girdigim zaman d terminal ----- die bi hata alıyorum ayarlardanda d terminal ayarlarını dogru yaptıgıma eminim.

kablonun ucu 3 çıkışlı. 5 cıkışlı kablo denedim ama ondada görüntü gelmio version 3.60 olan bi makinada 5 li olan kablo görüntü verdi ama 3 lüde oda alamadı görüntüyü :S kafam karıştı bi bilen varsa bi el atsın kablodamı sorun yoksa versiondamı yoksa tv icin ayrı bi kırma filanmı gelcek ilerde ne iştir :S

• 3'lü olan kablo ile tv bağlantısı yapıldığında Oyun desteği yok. 5 uçlu olan Component HDTV kablo ile bağlandığında oyun desteği var.
  • şimdi tam olarak anladıysam psp slim sadece HDTV özelliği bulunan tv lerde mi çalışıo...
  • arkadaşlar tv bağlantısı ile de bir soruda ben sorayım..psp ye film atınca lcd de tam ekran seyredilebiliyormu??
    tşk.

edit:arkadaşlar doğrumuyum; pc den attığımız videoları lcd tv'de tam ekran olarak seyredebiliyoruz değilmi?yani oyunlar gibi ekran küçülmüyor?

http://www.youtube.com/watch?v=nLBHHmW9Zm8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 4 Kasım 2007; 14:26:09 >
  • yaw sorun da ordaya işte adamların 5 li kablosunu ben denedim benim makinada gene görüntü gelmedi. ama 3.60 version olan onların makinada oyuna girior 5 li kablo gene aynı sorunu verio taktıgımda
  • psp slimi tv ye bağlayıpta oynayabilmiş bi arkadaş varmı_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PandeMoniuM

yaw sorun da ordaya işte adamların 5 li kablosunu ben denedim benim makinada gene görüntü gelmedi. ama 3.60 version olan onların makinada oyuna girior 5 li kablo gene aynı sorunu verio taktıgımda

yüklediğin custom firmware desteklemiyordur.yeni versiyonları bekliycen artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim HDMI kablo problemi
    5 yıl önce açıldı
    PSP Usb şarj sorunu!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermancopur

psp slimi tv ye bağlayıpta oynayabilmiş bi arkadaş varmı_?

ben oyun ve film denedim. çalışıyor. dediği gibi 3 uçlu kabloyla sadece filmler açılır ama o kabloyla önüne gelen tv'ye scarttan bağlarsın. diğer türlü oyun oynamak için component lazım ama o bence gereksiz bir kablo. koca tv'ye görüntüyü yayınca güzel durmuyor.

edit: ayrıca psp'de 4:3 ve 16:9 modları var. mesela tv eğer 4:3 formatındaysa üstten alttan kesiyor. bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@triXbox -- 11 Kasım 2007; 15:48:17 >
  • Bendeki 2 adet PSP slim 3.60 tan 3.71 M33 e çevrildi. Amerikadan aldım)
    Elimde 2 kablodanda var. AV kablo- Composit- (sizin 3 lü dediğiniz, 1 video, 2 audio uç) ile SADECE film izlersiniz herhangi bir TV de,ve tüm ekranı kaplıyor film. (16:9 ve ya 4:3 modları var)
    Oyun içinse Component Kablo gerekiyor, Component girişi olan TV lerde ancak çalışıyor ve TAM EKRAN OLMUYOR, oyunu ekranın ortasında etrafına siyah bantlar şeklinde oynuyorsunuz.
    Başka bir problem, eğer TV dandikse, AV girişlerinde sistem seçimi olmuyor, (PAL, NTSC vs) dolayısıyla benim gibi Amerikadan almışsanız PSP leri NTSC oluyor tv çıkışları ve renkli görüntü alamıyorsunuz.
    Ama dediiğim gibi Shov vs gibi dandik TV lerde bu oluyor, evdeki Panasonicte sorunsuz görüntü aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 12 Kasım 2007; 0:21:01 >
  • psp slim le tv de başta oyun oynamak üzere film seyretmek cazip mi? normal tüplü tv lerde oyun ve film olayı mümkün mü? kablo bağlantıları scart girişlerine uygun mu? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • ben component kabloyla plazmada oyun oynadım ama bence en faydalı hali , nete bağlanmak ,tv'de nette dolaşmak çok rahat oluyo.
  • Bir soruda benden acaba PSP'yi bu kablolar ile projeksyon cihazına bağlayıp oyun film vs den yararlanabilirmiyiz.????
  • ben hd televizyonumda gayet iyi oynuyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Marco87

psp slimi tv ye bağlayıpta oynayabilmiş bi arkadaş varmı_?
  • her HDTV de oluyor mu? component giriş falan yazmışlar anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.