Şimdi Ara

psp şarj ve pil kullanımı hakkında...!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı psp kullanıcıları psp nin ilk şarjı hakkında gerekli bilgiye sahip olmadıkları için onlarca konu açmışlar cvp lar beklemişler ve benzeri konularda yine kullanma kitapçıgında yazmıyor diye basit beyanlarda bulunmuşlar tamamen yanlış yaklaşım ve beyanlar

Pil ve sarj cıhazı kullanımı hakkında kullanım kitabında gerekli bilgiler tabiki yazıyor ama 2. el alanlar ve ingilizceyi çevirmekte zorlanan arkadaşlar için ben gene hatırladıklarımı yazmak istedim kitapçıgın ilk giriş sayfası 5-6 altıda ve son sayfada uçakta kullanmayın wireless açmayın dediği konuların oldugu yerde yazıyor hepsi

EN ÖNEMLİSİ
    PSP İLK ALDIGINIZDA KİTAPÇIKDADA YAZDIGI GİBİ EN İYİ PERFORMANSTA KULLANMAK İÇİN KESİNTİSİZ YEŞİL IŞIK SÖNENE KADAR KAPALI KONUMDA ŞARJ EDİN YAZIYOR (ORTALAMA 2 SAAT DIYE BELİRTİLMİŞ )

kuru ve serin yerde tutulmalı
    darbelerden uzak tutulmalı
    kesilmemeli çizilmemeli,
    sivri delici cisimler ile zarar verilmemelidir,
    farklı güç kaynagı ve sarj cihazları ile şarj edilmemeli.
    pil kesinlikle iletken maddelerle yada istemeden kısa devre yapılmamalıdır zaten cok da zordur :)

pili ilk şarjdan sonra istediğiniz güç seviyesindeyken şarj edebilir şarjdan çıkarabilirsiniz psp çalışırken pilinizi çıkartmak çok tehlikelidir,
    psp de(slimde evet ama fatda bilemiyorum ) pil takılı olmadıgında şarj cihazınızı psp ye bağlayıp kullanabilirsiniz,

Herkese full şarjlar dileğimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin_yener -- 28 Nisan 2008; 2:03:14 >

• Thankss kardesim saolasın eyw
  • ellerine sağlık çok teşekkürler.........
  • ellerine saglik saolasin guzel bilgiler
  • psp için yedek batarya almıştım. 3-4 kullanımdan sonra şarjı yarısına kadar getirip yukardaki koşullarda sakladım ama geçen gün çalışıyomu diye test edim dedim hiçbir hayat belirtisi yok aynı olay birkaç telefondada başıma gelmişti. pilleri uzun süre kullanmamak şartıyla saklarken dikkat edilmesi gereken önemli püf noktaları neler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihtumreth -- 2 Mayıs 2008; 0:12:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmoon

psp için yedek batarya almıştım. 3-4 kullanımdan sonra şarjı yarısına kadar getirip yukardaki koşullarda sakladım ama geçen gün çalışıyomu diye test edim dedim hiçbir hayat belirtisi yok aynı olay birkaç telefondada başıma gelmişti. pilleri uzun süre kullanmamak şartıyla saklarken dikkat edilmesi gereken önemli püf noktaları neler ?

Bildiğim kadarıyla en iyisi Bataryayı tamamen boşaltıp saklamak
  • Konu dışı ama neden uçakta kullanmayın yazmışlar ki? Hadi wireless'i açmayın demesi mantıklı ama uçakta vakit geçsin diye aldım ben bu aleti zaten. Uçak kalktıktan sonra bi problem olacağını sanmıyorum. siz ne diyosunuz arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkaysurmeli

Konu dışı ama neden uçakta kullanmayın yazmışlar ki? Hadi wireless'i açmayın demesi mantıklı ama uçakta vakit geçsin diye aldım ben bu aleti zaten. Uçak kalktıktan sonra bi problem olacağını sanmıyorum. siz ne diyosunuz arkadaşlar?

Uçak kalktıktan sonrasında bir sorun yok zaten
    sadece iniş ve kalkışlarda geçerli bu kurallar
    en son uçakla türkiyeye gelirken ben havada iken mp3 dinliyodum yan tarafımda çocuk psp ile oynuyodu
    hosteslerde birşey demedi hiç
    çünkü sadece iniş ve kalkışlarda önermiyorlarmış bilgilendirme kitapçığında yazıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.