Şimdi Ara

psp radyo hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psp radyoda kanal araması yapamıyormuyuz shoutcast kullanıyor psp buradaki listede alem fm yok fakat shoutcast ın sitesinde var acamadım birtürlü bir yolu varmıacbaa

• Nerdeyse her siteye erişimi engelleyen güzel mahkeme kararlarından shoutcast de nasibini almış maalesef.
    Öncelikle ya kablosuz modeminden ya da PSP nin bağlantı ayarlarından DNS değerlerini değiştirmen gerekiyo.Yoksa Shoutcast'teki hiçbir radyo 'yu dinleyemezsin.
    Bunu aştıktan sonra ısrar edip girersen PSP'nin internet radyosunda bulunan Türkçe kategorisinin "Damar FM,Kral FM...vs.vs...." gibi lüzumsuz istasyonlarla dolu olduğunu görüp sinirlerin bozulabilir..
    Alem FM yok ama yanlış hatırlamıyorsam Joy Türk veya Slow Türk bu ikisinden birisi vardı Internet Radio Player I içinde.
    Sana tavsiyem yabancı radyolara takılman..

Hayır ordaki radyoların Shoutcast ile zaten anlaşması vardır.
    Internet radyosu zaten ücretsiz bir servis onu ne amaçla engelliyosunuz anlamıyorum lanet olsun
    Böyle giderse birkaç yıl içinde internetin kişisel kullanımının da yasaklanması olası bi ihtimal bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 27 Şubat 2009; 2:01:50 >

• tmm onları biliyorum sırf türkçe içinde değil diğerlerindede türkçe radyolar var onlara baktım alem fm mesela verious da ama psp çıkarmıyor pspdde nasıl bulurum bu kanalı
  • Sorun şu ki PSP deki Türkçe radyolar orada gördüğün 20-25 istasyon ile sınırlı.Bunu Shoutcast seçiyo.
    Onların dışında Türkçe radyo bulmak/eklemek imkansız.Yapabileceğin bişey yok maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.