Şimdi Ara

---PSP PROGRAMLAR BURAYA!!!---psp live messenger....vs (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
111.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bu psplere de tellerdeki gibi bi pin kodu ya da onun gibi bi password koyamiyomuyuz?
    yurtta kaliyorum arkadaslar izinsiz aliyolar sonra sarji bitinceye kadar oynuyolar boyle bi program felan warsa lutfen ekleyin
  • ok sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

quote:

Orjinalden alıntı: ceci

WOWOZANGE DEDİKLERİNİ YAPTIK...ACABA DOSYA ICINDEKİ DScaller4115.exe yi de pspye kuracagız dimi?ayrıca psp de ınternetın olması da sart mı?bıraz daha acarmısın konuyu!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

Birazda ben ekleyim

PSP de TV izlemek

TVSP klasörünün içindeki TVSP.ini dosyasını notepad ile açtığınızda orada yazan ip'yi size ait internet ip'si ile değiştirin ve kaydediniz
    TVSP ve TVSP% klasörlerini ms:\PSP\GAME adlı dizine kopyalayın ve PSP menuden çalıştırın.
    Ben denedim ve mükemmel çalıştı yalnız çalıştımak için PC de tv kartı olması gerekiyor...

http://rapid share.com/files/16290368/PSP_TV.rar

Dscaller pc ye kuruluyor bağlantıyı ise wirelessten sağlıyor yani wireless açık olcak...

psp vista theme

http://rapid share.com/files/752378/WINDOWS_VISTA.rar

psp de e-book okuma ve görüntüleme

http://rapid share.com/files/754010/Bookr_shadowan_.rar

psp de e-mail (pop3 ve smtp destekli)

http://sourceforge.net/projects/psposte

Vista Temasını Nasıl Kurucaz bi yardım pls pls

• felan warsa lutfen ekleyin

var arkadasım pasword bölümü psp de settingsin alttarafında olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceci -- 15 Mayıs 2007; 23:40:42 >
  • benim version 3.01 settings-security settingse giriyorum ama oradan koydugum password sadece parental controlu we interneti kontrol ediyo.passwordun acilista sorulmasi icin naapmam gerek
  • merhaba bendeki psp 3.0.3 oe-c.uzaktan kumanda programını bir türlü çalıştıramadım.psp de 1.50 klasörüde yok.dosyaların hangilerini nereye yapıştırmam gerekiyor?şimdiden teşekkür ederim
  • bunlar 2.60 ver. de çalışırmı beya????
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicetir

merhaba bendeki psp 3.0.3 oe-c.uzaktan kumanda programını bir türlü çalıştıramadım.psp de 1.50 klasörüde yok.dosyaların hangilerini nereye yapıştırmam gerekiyor?şimdiden teşekkür ederim

öncelikle versiyonun dediğin gibiyse pap nde 1.50 klasörü olması lazım...yoksa kendin yarat bir peoblem olmaz kanımca..rar daki dosyaları psp game at...sonra orada tv markalarının yer" aldığı klasör olacak onuda ana menüye yani psp video game yazan yere at bu kadar..!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcik_98

yaaaaaaaaa 2 sorum olacak: 1. si ana dizin derken orası neresi? 2.si programı açtım goodbye yazıyor

PSP DE ANA ROO DEMEK PSP KLASÖRÜNÜN GAME MÜSİC VE VE VİDEO KLASÖRÜNÜN OLDUĞU YERDİR..

EĞER PROGRAMI AÇTIĞINDA GOOD BYE YAZIYORSA TV MARKALARININ YER ALDIĞI KLASÖRÜ ANA ROOTA YAPISTIRMAMISSIN DEMEKTİR..!!!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mertcik_98

yaaaaaaaaa 2 sorum olacak: 1. si ana dizin derken orası neresi? 2.si programı açtım goodbye yazıyor

PSP DE ANA ROO DEMEK PSP KLASÖRÜNÜN GAME MÜSİC VE VE VİDEO KLASÖRÜNÜN OLDUĞU YERDİR..

EĞER PROGRAMI AÇTIĞINDA GOOD BYE YAZIYORSA TV MARKALARININ YER ALDIĞI KLASÖRÜ ANA ROOTA YAPISTIRMAMISSIN DEMEKTİR..!!!

TŞK
  • PRGRAM
  • UMDGen Programı Elimde Bulunan 760 MB'Lık İso Dosyasını CSO'Ya Çevirmek Sureti İle 130 MB Yaptı.Kullanmanızı Şiddetle Tavsiye Ediyorum.Ceci'ye Teşekkürlerimi Sunuyorum.
    Not:Tabii Bu Sıkıştırma İşleminden Sonra Oyunların Yüklenme Süreleri Hatrı Sayılır Bir Şekilde Uzuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 26 Mayıs 2007; 13:24:46 >
  • sevindim

quote:

Orjinalden alıntı: cmax-mert

UMDGen Programı Elimde Bulunan 760 MB'Lık İso Dosyasını CSO'Ya Çevirmek Sureti İle 130 MB Yaptı.Kullanmanızı Şiddetle Tavsiye Ediyorum.Ceci'ye Teşekkürlerimi Sunuyorum.
    Not:Tabii Bu Sıkıştırma İşleminden Sonra Oyunların Yüklenme Süreleri Hatrı Sayılır Bir Şekilde Uzuyor
  • Sürenin uzamasına mı? . Bu gün itibarı ile bende PSP'mi alıp aranıza katılmış bulunuyorum
  • paylaşımlar çok güzel..teşekkürler de bu wi-di sniffer'ı dediğiniz gibi yükledim, zipten 2 klaör çıktı wi-fi sniffer ve wi-fi sniffer% diye.ikisini de attım, psp'de denedim corrupted data diyor açmıyor.. ?

live mess. 3.11'de çalışıyor..bilginize..:)
  • bunlar 2.60 ver. de çalışırmı beya????
  • nayırrrr 1.50 tabanlı herhagi bir versiyona ihtiyacın var
  • quote:

Orjinalden alıntı: T@RIK

paylaşımlar çok güzel..teşekkürler de bu wi-di sniffer'ı dediğiniz gibi yükledim, zipten 2 klaör çıktı wi-fi sniffer ve wi-fi sniffer% diye.ikisini de attım, psp'de denedim corrupted data diyor açmıyor.. ?

live mess. 3.11'de çalışıyor..bilginize..:)

versiyonun nedir acaba...?
  • quote:

---PSP den TELEVİZYONA HÜKMETMEK---

---------İNDİRR-------

LİNK1:http://dl.qj.net/PSP-Universal-Remote-Gaming-Consoles-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/985/catid/189

LİNK2:http://rapid share.com/files/11562482...rsalRemote.rar

Kurulum : Sıkıştırılmış dosya içerisinde bulunan UR ve UR_~1% klasörlerini Hafıza kartınızın

içerisindeki PSP/GAME klasörü içerisine kopyalayın,

Uzaktan kumanda kodlarının yer aldığı remotes klasörünü Hazıfa kartınızın ana dizinine kopyalayın,
    Programı çalıştırın,

Kare tuşuna basıp listeden marka ve model seçiminizi yapın,
    yuvarlak tuşu ile istediğiniz komutu gönderin...

BEN DENEDIM ACAYIP EGLENCELI OLUYO...BIRILERI KIZINCA DAHA DA ZEVKLI HALE GELIYO...TELEVIZYON KANAL DEGISTIRIYO SESI KISILIYO VE BULAMIYOLAR NEDENINI VE BEN GULMEKTEN OLUYORUM....SÜPER YAWW....

link 1 den indirilmiyor ne kadar download desemde aynı sayfa akrşıma geliyor. link2 ise kopyala yapıştır yaptığın için ölü. düzeltirsen sevinirim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.