Şimdi Ara

PSP Portable Hi-Fi Speaker System [Mükemmel Ses Kalitesi sadece 35 YTL] + 80 gb IDE SEAGATE HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PSP'de film keyfini doruk noktasına çıkarmak mı istiyosunuz ? O zaman aradığınız ürün burada.

PSP Portable Hi-Fi Speaker System

PSP Portable Hi-Fi Speaker System [Mükemmel Ses Kalitesi sadece 35 YTL] + 80 gb IDE SEAGATE HDD

Ürün psp kulaklık girişinden bağlanarak hem psp de film seyrederken psp stand görevi görmekte, hemde mükemmel bir hoparlör görevi görmektedir. Aynı zamanda sağ tarafında bulunan şarj girişi vasıtasıyla pspnizi şarjda edebilmektesiniz.

Hoparlörde bulunan 2 kolonda 2 watt ses çıkış gücüne sahiptir yani toplam 4 watt ses çıkış gücü vardır.

Ürün çok temiz olup sıfırdan farksızdır çiziği kırığı yoktur. Ürün için istediğim fiyat 35 YTL'dir.

80 GB SEAGATE 7200 RPM IDE HDD

Arkadaşlar elimde birde 80 GB lık seagate ide harddisc bulunmakta. daha büyük hdd aldığım için bu boşa çıktı o yüzden satıyorum.

harddisci daha yeni badsector taramasından geçirdim ve hiç badsector yok o konuda rahat olun. zaten kullanım esnasındada hiçbir sorun vrmedi taş gibi bi hdd. ayrıca çok sessiz.

Bu harddisc için istediğim fiyatta sadece 35 YTL'dir.

Eğer forumda olmazsam bana ulaşabileceğiniz msn adresim : pspdestek@gmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRIMINALL -- 14 Eylül 2008; 11:54:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.