Şimdi Ara

PSP --- Paketler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peder yakında ABD e gidecek ordan psp isteyecegim ama amazondan baktıgım kadarıyla bissuru paket var ...

Sizin tavsiyeniz lazım ... hangi paketi alayım ? birde aksesuar olarak ne alınabilir kullanıslı olanlardan

Bu benim gozume carpan paket

Bu da aksesuar

• falza bi paket yok sadece 3 adet paket war. bunlar standard, value ve giga pack

standard packde sadece konsol we diğer gerekli şeyler bulunmakda(batarya,şarj cihazı tam emin omamamkla birlikte belki taşıma kesesi)...value packde 32mb ms we taşıma kesesı, we elde taşımak için bi aparat bulunoyor...giga packde ise valuekeki herşey war + birde 1gb ms war ama giga pack psplerin versiyonları yüksek oluyor yani şu anlık kopya oyun oynayamazsın giga pack psplerle...
  • Peki ABD den gelecek psp de oyun uyusmazlıgı olur mu ?
  • PSP Giga Pack
    sakın alma verdıgın lınktekı psp yı alma sadece suan ıcın ılerıde ne olur bılmem ama umd oyun dısında oyun oynayamazsın
  • oyunlarda uyumsuluk olmaz sadece umd filmerde olur... türkiyede satılan filmleri izleymezsin...seferoglu pm attım ama mesaj kutun doluydu..msn adresini pm atarsan ordan daha açıkayıcı bir şekilde anlatırım.
  • Peki hangi paketi alayım bu arada kutuyu bosaltım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 Kutulu Orjinal Oyunlar
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.