Şimdi Ara

PSP Mi Touch Mu (2 Gün sonra Italyaya Gıdıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Perşembe sabahı İtalya'ya gidiyorum. Orda PSP aşırı derece ucuz. PSP Slim 2000 117 euro. Bende psp fat var ama şu an. Touch mu alsam diyorum. PSP fat ile slim arasında pek fark yok sanırım. Ipod touch 220 euro falan. Türkiye'de 600 lira falan teknosada. Doğubankta 450 lira civarı.

Kullanma amacım;

Ben özellikle internete çok girerim, dokunmatik internet mükemmel. Ben telefon olarakta n96 kullanıyorum beni çok tatmin etmiyorum ekran büyük ama dokunmatik olmayınca pek olmuyor.

Müziğe gelince müzik çok dinlerim. Özellikle kulaklıkla dinlemeyi severim. Yükses sesle.

Oyuna gelince onu da çok severim oynarım ipod touchtata arkadaşta var çevirince falan arabada dönüyo sansörlü iphonedaki gibi aynı çok rahat. Ama sanırım touchta bildiğimiz oyunları oynayamamıyorum pes, cod gibi atıyorum. O yönden kötü.

Video, diziye falan gelince onları da severim izlemeyi.

Şimdi PSP bölümüne sordum diye herkes PSP der ama lütfen taraflı cevaplamayın.

• daha önce bu konu tartışılmıştı.

http://forum.donanimhaber.com/m_25339666/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperenAkb

daha önce bu konu tartışılmıştı.

http://forum.donanimhaber.com/m_25339666/tm.htm

tahmin ettim hemen post kasmak için böyle bir cevap geleceğini. arkadaşım yardım edeceksen yaz. ben görmüyor muyum bu konuyu. ben fiyatları da verdim italya falan farklı bu. hemen başlığı görüp ezbere atlama.
  • anlattiginiz kullanim amacina uyan cihaz ipod dur.
  • bende ipod touch gen1 32gb var. bugün gittim psp slim aldım. Oyun oynayacaksan psp al eğer oynamayacaksan ipod touch ;)
  • inanın kimsenin amacı post kasmak ne demekse değil böyle bir konu açılmış öneriler yapılmış.e sizinde psp niz varmış madem alın touch keyfini sürün yani bi almadık denemedik touch kalmış onuda deneyin biz sizden öğrenelim olurmu
  • @surround

hocam kusura bakmada arkadaşlar yerden göğe haklı...

psp'n varsa neden pspmi ipod touch mı die konu açıosun ki hadi açtın arkadaş link vermiş buraya bak sorduğun sorunun cevabı burda var die ama onuda post kasmakla suçluosun...

benim ps3 üm var gidip ps3 topicine ikinci ps3ümü yoksa wii mi alsam? die "post kasmak" hariç neden konu açma ihtiyacı hissediyim? anlamış değilim...

kullanım amacım kısmına oyun mu, internet mi, müzik mi, videomu ağır basıo onuda tam yazmamışsın ki yardımcı olalım. hepsine severim yazmışsın...

olmadı yurtdışından bi touch al bide koli bandı. yapıştır pspn le touchı birbirine gitsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 18 Mart 2009; 3:08:00 >
  • @bbr benim post kasma dediğim benim konum daha farklı. fiyatları yazdım yurtdışı. sizce iyi fiyat mı falan diye sordum. ayrıca psp fat var bende slim alsam mı dedim yurtdışından onun için sordum. dikkatli okusaydınız böyle cevaplar gelmezdi.

ben daha çok oyun ve internet kullanırım. müzik de dinlerim baya. kararsız kaldım onun için.

fiyatları verdim hiç değerlendiren olmamış psp 2000 117 euro dedim. sizce slim alınırımı fat varken gerek varmı. yoksa touch mu alayım ? asıl sorum buydu. ama daha yazıyı okumadan hemen link koymuş arkadaş.

yapmayın ya.

edit: ayrıca kimse oyun konusunda yorum yapmamış yazdığım, fiyat dikkatli okuyup yorum yaparsın çok sevinicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 18 Mart 2009; 13:30:23 >

• Oyun oynamak için Fat'da olsa PSP'iniz var bu gayet yeterli.. Bundan dolayıda şahsi fikrim Ipod Touch almanız yönünde veyahut imkanınız varsa ikisinide alın çünkü fiyatlar gayet uygun gözüküyor..
  • quote:

*Bende psp fat var ama şu an. Touch mu alsam diyorum
    *Ben özellikle internete çok girerim
    *ekran büyük ama dokunmatik olmayınca pek olmuyor.
    *Müziğe gelince müzik çok dinlerim. Özellikle kulaklıkla dinlemeyi severim. Yükses sesle
    *Oyuna gelince onu da çok severim oynarım ipod touchtata arkadaşta var çevirince falan arabada dönüyo sansörlü iphonedaki gibi aynı çok rahat
    *Video, diziye falan gelince onları da severim izlemeyi

simdi konuyu acarken kullandiginiz bu cumlelerden hic kimse net olarak " sizce slim alınırımı fat varken gerek varmı. yoksa touch mu alayım "
    mesajini cikarmadi. dogal olarakta askida kalan konuya en yakin olan KARSILASTIRMA yonunden yaklasti.

ve oyle yapti.simdi sordugunuz sorulara ozet olarak ben sahsi yorumlarimi su sekilde beyan ediyorum:

psp fat varken ben 117€ ya psp slim bulsam alirim.(ocak ayinda avusturyadaydim fiyatlar tr den pahaliydi,italyada neden ucuz anlamadim)
    ayrica psp slimmi yoksa iphone touch mi dersen kullanim amacin iphone yakin onu al derim.
    benim firsatim olsa ikisini de alirim.fiyatlari iyi. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 18 Mart 2009; 15:42:58 >

• hocam ozmn slimle fat arasında hiçbi fark yok zaten.

italyaya gidiceksen orda herşey daha ucuz türkiye gibi değil.

burdaki psp fiyatının 60-70 dolar falan aşağısına psp slim bulabiliosan al burda satar. touchı burda alırsın.

touch orda çok ucuzssa direk ordan touch al. bence...

bunun için oraya gidip sıkı bi psp fiyat taraştırması yaparsan karlı bile çıkarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 18 Mart 2009; 16:17:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

hocam ozmn slimle fat arasında hiçbi fark yok zaten.

italyaya gidiceksen orda herşey daha ucuz türkiye gibi değil.

burdaki psp fiyatının 60-70 dolar falan aşağısına psp slim bulabiliosan al burda satar. touchı burda alırsın.

touch orda çok ucuzssa direk ordan touch al. bence...

bunun için oraya gidip sıkı bi psp fiyat taraştırması yaparsan karlı bile çıkarsın...

bende anı fikirdeyim arada fark yok incelik ve hafiflik dışında. touch 3.5 ekranla dokunmatik bide internet keyfi mükemmel. müzik desen öyle. oyunlardada sensörlü zaten çevirme olayı falan güzel.

• çok kararsız kaldım yav ben oyun çok oynarım aslında bide psp slim hafif ve ince rahat oynanır 4 gb lık hafıza kartıda aldımmı tadından yenmez ama bu sefer müzik olayı kötü olacak. müzik dinlemek için hayvan kadar aleti hep taşıyamam. internet olayıda olmayacak. sanal klavye kanser eder adamı. tel klavyesınde bıle telefonu kırasım gelıyor. off off sizce napayım ? ben psp slimi alsam sırf oyun için kullanıcağım.
  • varmış işte psp'niz amacınız oyun oynamaksa elinizin altında zaten.daha ince diye almak istiyorsanız alın.italyaya gidince sadece birinimi alabiliyorsunuz.eğer alabiliyorsanız ikisini birden alın fat psp'yi gelince satarsınız.ama

birini alabiliyorsanız touch alın.psp zaten var sizde oyun açısından fark yokki ikisi arasında slim biraz ince biraz hafif birde tv'ye bağlantı portu var öyle can alıcı farklar yok sizde biliyorsunuzdur zaten.hadi alın touch'ınızı güle

güle kullanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@NT

varmış işte psp'niz amacınız oyun oynamaksa elinizin altında zaten.daha ince diye almak istiyorsanız alın.italyaya gidince sadece birinimi alabiliyorsunuz.eğer alabiliyorsanız ikisini birden alın fat psp'yi gelince satarsınız.ama

birini alabiliyorsanız touch alın.psp zaten var sizde oyun açısından fark yokki ikisi arasında slim biraz ince biraz hafif birde tv'ye bağlantı portu var öyle can alıcı farklar yok sizde biliyorsunuzdur zaten.hadi alın touch'ınızı güle

güle kullanın

yok fark yok biliyorum tv ye bağlamam zaten ps3 oynuyorum tv için. hafif ve ince olması güzel aslında. psp fati kaça satabilirimki türkiyede 150 edermi ?

edit: 2. el psp fatler 250 300 arasında değişiyormuş ben en iyisi slimi alıyım ordan 260 tlye falan geliyor bunu satarım 250 ye falan 10 liraya gelir touch uda pederi ikna edersem alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 18 Mart 2009; 19:27:15 >

• Psp niz varmış slimle aynı işi görecek sonuçta. Oyun sizin için vazgeçilmezse tek altarnatifiniz psp. Touchta da güzel eğlenceli oyunlar var. Grafikler çok güzel ama oynanabilirlik biraz zayıf (sanal tuşlar veya touchı sağa sola çevirerek oynadığı için) ve uzun soluklu oyunlar değil. Psp de internet tam bir işkence bir iki kere deneme amaçlı girdim. Adamı verem eder valla.
    Touch ın içinde kendi işletim sistemi var. Yani gelişime açık çok çeşitli programlarla hergün biraz daha şaşırtıyor ve kendine bağlıyor. Taşınabilirlik, müzik....
    Bende şu an ikiside var bi tercih yaparsam kesinlikle ve kesinlikle touchtan yana olur.
  • Touchta Metal Gear Solid bile çıkmış.
     PSP Mi  Touch Mu (2 Gün sonra Italyaya Gıdıyorum)

Not: Oyun pekte güzel değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolocix -- 18 Mart 2009; 20:18:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.