Şimdi Ara

psp mi ds lite iiyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bnde nintendo ds var 400 ytl sattim vazgecebilirimde ama sizce nintendo ds kulanyimi yoksa psp mi alayim psp kullasslimi aslinda yanlis yaptim holladada sifir 179 euro vardi almadim simdi burda slimini bile 2 eline bile daha fazla para ödüyecem :S

    ds_--
    Ses, görüntü, sohbet, biri dokunmatik iki ekran ve kablosuz iletişim, dahili surround ve mikrofon Nintendo DS#in içerisinde bulunan özellikler. Dokunmak Nintendo DS#in en büyük eğlencesi. Tüm oyunlara, sohbete, menülere kısacası herşeye dokunarak ulaşacaksınız. DS#in arkasında bulunan Stylus sayesinde herşeyi yapmanız mümkün. Sanal bir klavye kullanarak gerek oyunlara gerekse sohbete erişebilirsiniz. İleride DS için yapılacak olan oyunlarda sesle oyun içi komutlar vererek oyun oynamanız ve hatta yazılımlar sayesinde arkadaşlarınızla sohbet etmeniz mümkün. olacak. Bulunulan şartlara bağlı olarak 9 ile 30 metre arasında 16 kişiye kadar çoklu oyunlar oynayabileceksiniz. Üstelik oynamak istediğiniz oyunun tek kişide olması yeterli ! Nintendo, oyuncunun çoklu oynamak istediği oyunu diğer oyunculara upload ederek DS#lerini kapatıncaya kadar onlarında bu eğlenceden yararlanmalarına imkan sağlıyor. Wireless LAN bağlantısı sayesinde dilerseniz DS#inizi bir merkezi hub gibi kullanarak kilometrelerce ötedeki insanlarla oyun oynamanız ve sohbet etmeniz de mümkün. Yeterki aynı noktada toplanın. Nintendo DS Teknik Özellikleri # Boyut (kapalı): 14. 85 cm genişlik / 8, 45 cm boy / 2, 87 cm derinlik. # Üst Ekran: Dahili ışıklı, 3-inç, yarı transparan TFT renkli LCD yansıtan ekran 256x192 pixel çözünülürlük ve . 24 mm dot pitch # Dokunmatik Ekran: Üsttekiyle aynı özelliklere sahip, transparan analog dokunmatik ekran. # Renk: 260, 000 renk görüntüleme özelliği # Kablosuz İletişim: IEEE 802. 11 ve Nintendo#nun sahibi olduğu iletişim formatı. Kablosuz iletişim mesafesi, içinde bulunulan ortamdaki fiziksel şartlara göre değişen bir aralıkta, 9 ila 30 metre#dir. Birden çok kullanıcı çok kişilik oyunları yanlızca bir oyuncuda bulunan DS oyun kartuşu üzerinden beraberce oynayabilirler. # Kontroller: Dokunmatik ekran, ses tanımı için dahili mikrofon, A/B/X/Y ön yüz tuşları, kontrol okları, L/R ön tuşlar, Start ve Select düğmeleri. # Input/Output: Nintendo DS ve Game Boy Advance oyun kartuşları için portlar. stereo kulaklık ve mikrofon girişi. # Diğer özellikler: 16 kullanıcının aynı anda sohbet edebilmesine olanak sağlayan dahili PictoChat yazılımı. Dijital saat, takvim ve alarm. Dokunmatik ekrandan ayarlayabilme özelliği. # CPU: Bir adet ARM9 ve bir adet ARM7 # Ses: Yazılımın özelliğine göre surround ses sağlayan stereo hoparlörler. # Pil: Dört saatlik bir şarj süresinden sonra, kullanıma göre değişen aralıkta, altı ila on saatlik oyun süresi sağlayan lithium ion pil. Güç tasarruf modu, uyku modu, AC adaptör # Desteklediği diller: İngilizce, Japonca, İspanyolca, Fransızca, Almanca va İtalyanca.



    psp_-
    KUTU İÇERİĞİ
    Sony PSP
    Kulaklık
    Kablolu Uzaktan Kumanda
    Kumaş Kılıf
    32 Mbyte Memory Stick Pro Duo bellek
    Şarj cihazı


    GENEL ÖZELLİKLER
    Tam bir taşınabilir oyun makinesi olan PSP, parlaklık kontrolü bulunan 480x272 piksel 16.7 milyon renk, 130 bin piksellik, 16:9 formatında (wide screen) bir LCD ekrana sahip. Ürünün dahili olarak 4 Mbyte DRAM hafızası bulunuyor. Ayrıca cihazla beraber 32 Mbyte Memory Stick Pro Duo bellek de veriliyor. Bağlantı imkanları olarak gelişmiş özellikleri bulunan PSP’de IEEE 802.11b (Wi-Fi) kablosuz ağ bağlantısı, USB 2.0 desteği, Memory Stick PRO Duo yuvası ve IrDA (kızılötesi) seçenekler arasında. Cihazın üstünde bulunan işlemci 333 MHz gücünde ve data bant genişliği 128 bit.

    Disk okuyucu olarak özel üretim olan ve Sony’nin UMD (Universal Media Disc) adını verdiği özel bir teknolojiyi kullanan ürün de bu disklere 1.8 Gbyte bilgi saklanabiliyor. Lityum Iyon pil kullanan ürün, pili ile beraber 260 gr ağırlığa sahip. MP3 desteği bulunan PSP, MPEG4 video sıkıştırma formatını destekliyor.

     psp mi ds lite iiyimi


     psp mi ds lite iiyimi


     psp mi ds lite iiyimi


     psp mi ds lite iiyimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefabalaman -- 20 Eylül 2008; 10:50:24 >







  • Psp İle Ds i Aynı Kefeye Koymak Bana Bİraz SAçma Geliyor

    Çünkü Biri Ekrana Dokunarak Ve Tuşlar Yardımı İle Aynuyorsun Galiba R4 İle Video Mp3 Falanda İzleye Bİliyormuşsun (Yalnışsa Yazın BEn Ds Sahibi Değilim)
    Psp Tuşlarla Oynanan Mp3 Dinleyip Video İzleyebildiğin Ve Buna Benzer Şeyler Yapa Bildiğin Bir Konsol


    Ben İkisinede SAhip Değilim Ancak Benim Yorumum Bunlar Diğer ARkadaşlarında TAvsiyelerini Göz Önünde bulundurmanı Tavsiye ediyorum
  • abi bu konu defalarca konuşuldu ya braz araştırma yapın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_25211912/tm.htm
    http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1975
  • evet böle konular çok biraz araştırırsan bulursun
  • trgamer'ın karşılaştırması senin sorularına cevap verecektir buarada hakketten yeni tartışma başlamasın şimdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolmx -- 20 Eylül 2008; 14:52:34 >
  • Normal DS' i 400 YTL ' ye sattıysan sakın vazgeçme 200 ytlye DS alırsın tekrar
  • Böyle bir soruyu Nintendo bölümünde sorman bile saçma.:D
  • PSP bölümüne sorması da saçma.
  • Bence böyle bir soru sormasıda saçma.Çünkü aletlerin tarzları farklı.
  • Saçma olmaması için ikisinin de dokunmatik mi olması gerekiyor? O zaman ne ile neyi karşılaştıracağız? İkisi de oyun konsolu neticede..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: teper4y

    Saçma olmaması için ikisinin de dokunmatik mi olması gerekiyor? O zaman ne ile neyi karşılaştıracağız? İkisi de oyun konsolu neticede..


    Tabi karşılaştıracağız, ikisinin de artı ve eksi yönleri var. Ama hangisi daha iyi denildiği zaman işler karışıyor biraz. İkisinin de tarzı farklı. Arkadaşlar bunu söylemeye çalışmışlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sefabalaman

    arkadaslar bnde nintendo ds var 400 ytl sattim vazgecebilirimde ama sizce nintendo ds kulanyimi yoksa psp mi alayim psp kullasslimi aslinda yanlis yaptim holladada sifir 179 euro vardi almadim simdi burda slimini bile 2 eline bile daha fazla para ödüyecem :S


    Sattın mı satmadın mı? Mesajında ne anlatmaya çalışıyorsun? Türk müsün, Hollandalımısın? Biraz Türkçe kullanımına özen gösterelim arkadaşlar lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.