Şimdi Ara

PSP'm Bazen Oyunları Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 1 haftadır PSP kullanıyorum fakat birkaç gündür oyunların görünmemesiyle başım dertte. Genelde şarjdan sonra oluyor. Ama bugün minibüste oynadığım halde 1 saat sonra baktığımda oyunlar yoktu. Fotoğraflar , müzikler falan duruyor ama nedense oyunlar gözükmüyor. Ne yapabilirim ?
    Versiyon : 4.01 m33-2

Ekleme : İlk aldığımda çakma kart verilmişti dün değiştirip orjinal Sony Mark 2 aldım ama sorun devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 5 Haziran 2009; 12:52:55 >

• Sorun büyük ihtimalle hafıza kartından kaynaklanıyor ve sahte olabilir
  • yazılımsal olabilir,versiyonunuzu yükseltmeyi deneyin
  • versiyon eski bayağı. m33 update çözer diye düşünüyorum...
  • Aynı problemi yaşıyorum arkadaşlar. 8gb kart var aldığım günden beri kusursuz kullanıyordum. format attım psp üzerinden. ilk sorun olarak 8gb boş alan olmasına rağmen 4 gb ı kullanılır göstermesiydi.. Neyse 4 olsun yeterki oynayayım dedim ama oda olmadı. oyunlarıda görmüyor. net cevabı olan varsa seviniriim.
  • aynen bu sorunlar bendede varrrrrrrrrrrr
  • @SEMiZ hocam Sony kartı her türlü sahte olma ihtimaline karşı Cevahirdeki (sanırım abim almış) Sony bayisinden alınma ve ilk defa taktım yani kartta problem olacağını sanmıyorum.
    Aslında versiyon konusunu düşünmüştüm. Neyse netten bakiyim de yükselteyim bari. Hoş dünden beri pek problem çıkartmadı ama ne olur ne olmaz. Bazen lazım olduğunda gidiyor deli ediyor beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir dönem ben de yaşadım aynı sorunu, yazılım güncellemesi yapınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.