Şimdi Ara

psp kendini kapatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ace combat x skies of deception oyununu yükledim cso uzantılı. herhangi bir bölüm açtığımda psp önce takılıyor sonra kapanıyor ama başkahiçbir oyunda sorun olmuyor neden böyle oluyor acaba oyundamı sorun var yoksa psp demi psp daha 1 haftalık

• Çok büyük ihtimalle hafıza kartından kaynaklanıyor. Bende de başta oldu tek oyunla başladı, sonra oynadığım oyunlarda çalışmamaya başladı, sonra müzikleri videoları resimleri hep corrupted diyerek açmamaya başladı. Ve sonra tamamen çöktü kart. Yakında diğer oyunlarda ve müziklerde de aynı sorun olursa doğruca gidip hafıza kartını değiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Çok büyük ihtimalle hafıza kartından kaynaklanıyor. Bende de başta oldu tek oyunla başladı, sonra oynadığım oyunlarda çalışmamaya başladı, sonra müzikleri videoları resimleri hep corrupted diyerek açmamaya başladı. Ve sonra tamamen çöktü kart. Yakında diğer oyunlarda ve müziklerde de aynı sorun olursa doğruca gidip hafıza kartını değiştir.

yaw psp ye bişey olmasında hafıza kartını alırız zaten kart çakma kart
  • Yok PSP de sorun yok dert etme onu.

Hatta reset atarken çat diye ses de geliyor demi hoparlörlerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Yok PSP de sorun yok dert etme onu.

Hatta reset atarken çat diye ses de geliyor demi hoparlörlerden

ohh be işte şimdi inandım geliyor gerçekten pspde bi sorun yok ohh be bende 8gb alsammı diye düşünüyodum işte fırsat

• Emure selamlar,

Sadece Ace Combat x oyununda ve hep aynı yerde mi yapıyor?

Nadiren de olsa bu tür sorunlu kartlar olabilir ve sorunları geç anlaşılabilir. Bu yüzden canını sıkmanı istemem. Önemli olan sorunsuz olanını tespit etmektir. Kesin sorunlu olacak diye bir şey yoktur sahte kartlarda, ama arada bir böyle talihsiz durumlar yaşanabilir.

4 GB'lık memory stick'ini değiştirme ya da geri iyade etme şansına sahipsin.

Khalkedon Team

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 4 Şubat 2008; 0:50:34 >
  • oyunu iso yap ya ondandır ya tam atamamışsındır(oyunu sil tekrar at) ya da hafıza kartın bozuktur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMEPAD KENDİ KENDİNE KAPANIYOR?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi karta format atcam sonra oyunu yine atcam olmazsa gidip değiştiricem sanırım

@khalkedon
    evet sadece o oyunda oluyor ama hep aynı yerde değil ama herhangi bir göreve girmek istediğimde oluyo menulerde dolaşıyorum ama oyuna girmek isteyince donuyor kapanıyor alet hoparlördende tık diye bi ses geliyor bi format atcam şimdi sonra oyunu yine atcam söylerim sonucu size
  • bana da oluo ama o oyun da deil bazen donuo kalıo sora birascık kurcalıosun tak die ses gelio hoparlörden
    kartım çakma deil 4 ggb sandisk bu forumu takip etcem
  • ben karta format attım sorna oyunu iso yaptım geçti sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

ben karta format attım sorna oyunu iso yaptım geçti sorun

Sorunun düzeldiğine sevindim Emure
  • quote:

Orjinalden alıntı: khalkedon

quote:

Orjinalden alıntı: emure

ben karta format attım sorna oyunu iso yaptım geçti sorun

Sorunun düzeldiğine sevindim Emure

sağolun. Sizide yordum vadide kusura bakmayın
  • Bende birşey sormak istiyorum. wipeout pulse de aynı sorunu yaşadım cso da oyundan çıkınca hoparlörden çat diye ses gelip psp kendini kapatıyordu iso ya geçince sorun kalmadı. tamam bunu anladım cso iso yüzünden.

Dün manhunt 2 nin cso versiyonunu oynuyordum ve oyun esnasında (bazen ilk dakika bazen 5 dakika sonra) psp donuyor ve kendini kapatıyor hoparlördende çat sesi gelmiyordu. cso iso yüzündendir dedim iso versiyonunu attim bu sefer oyun hiç açılmadı açılırken donuyordu kapatma tuşuna basıncada yeşil ışık bir süre yanıp söndükten sonra psp kapanıyordu. sonra tekrar cso versiyonu yükledim ve oynamaya başladım yaklaşık 1 saat boyunca bir sorun çıkmadı. aynı sorun burnout dominator'dada meydana gelmişti. 3-4 saat oynayip hiçbir sorun yaşamadiğim zamanlar olmasına rağmen başladıktan 2 dakika - 5 dakika sonra donup kapandiği zamanlarda oluyordu.

Bu sorunlar neden olabilir ? cso iso yüzünden diyeceğim ama test edemedim. çünkü csoyu pil bitene kadar düzgün oynadiğim zamanlarda oluyordu isoyuda. bu arada 1 hafta önce hafıza kartına save dosyaları kaydedilemiyordu her oyunda save yapmaya çalıştığımda error veriyordu ama ms ye format attiğimda düzeldi. kartım orjinal değil büyük ihtimal karttan dolayıdır diyorum bilen birisi aydınlatırsa sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.