Şimdi Ara

psp işinde yeniyim bir el atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psp almak istiyorum fakat psp mi yoksa psp vita mı alayım karar veremedim. ha birde psp vita kırılmamış bu daha ne kadar sürer.

eyer psp alırsam hangi modeli almamı önerirsiniz saygılar

• vita derim ben
  • Eğer psp alacaksın 300x serisini öneririm sana . 8 veya 16 gb kart alıp içine istediğin oyunu yükleyip oynayabilirsin. kırdırmak şartıyla tabii. Vita henüz kırılmadı ve oyunları çok pahalı sana bn psp 300 s
  • peki vita mı daha uzun ömürlüdür yoksa normal pspler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

peki vita mı daha uzun ömürlüdür yoksa normal pspler mi

Tabii ki de Vita daha uzun ömürlü olur. Sonuçta PSP'ye artık oyun çıkmıyor gibi bir şey.
  • Ps Vita almalısın ..
  • peki bu 2. el ps vitalar sağlam mıdır fiyatları 350 tl den başlıyor
  • quote:

peki bu 2. el ps vitalar sağlam mıdır fiyatları 350 tl den başlıyor

adam o kadar para verip psp vita almış sonra 2.el olarak satıyorsa bence o ps vita yaramaz
  • thelastatakan bende zaten sordum iyi midir diye bu sonuçta soru cümlesi
  • quote:

thelastatakan bende zaten sordum iyi midir diye bu sonuçta soru cümlesi

hocam bence psp3004 almalısın.bende de ondan var gayet memnunum. oyun sıkıntısı falan da yaşamazsın
  • Hocam hiçbirini alma! PSP'nin ömrü tükendi zaten çıkan oyunlarda sadece textler değişyor. Vita hem pahalı hem de geleceği belli değil şimdiden ilgi çok düşük, oyun firmaları oyunda çıkarmayabilir. Bence PS3 veya farklı şeyler alın.
  • sağolun hocam zaten netten araştırdım hakkatten vita işi yaş psp içinde yeni oyunlar çıkmıyor o zaman tek çare ps3,ps4
  • quote:

sağolun hocam zaten netten araştırdım hakkatten vita işi yaş psp içinde yeni oyunlar çıkmıyor o zaman tek çare ps3,ps4

Önemli değil hocam
  • illa bir konsol alacaksan vita al yazanlara bakma vita kırıldı ve şimdilik yetecek oyun var seni idare eder
    3004 de güzel ama vitanın kalitesi ps3 gibi (kimse kusra bakmasın ama daha bile iyi)
  • Kardeş para bolsa vita al azsa psp 3004

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VİTA HER TÜRLÜ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.