Şimdi Ara

PSP Internet Browser UYARISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • psp slim le yakında (yaklaşık %60 bağlantı gücüyle) bir kablosuz modem yakaladım. şifresiz bir bağlantı. dolayısıyla bağlandı hemen sonra bir sayfaya bağlanmaya çalışıyor browser fakat şöyle bir uyarı çıkıyor (bu hangi siteye bağlanmaya çalışırsanız çalışın, çıkıyor) :::

    "Değerli kullanıcımız, kablosuz ağınıza güvenliğiniz için şifre vermelisiniz! şifre vermeden kablosuz bağlantı ile internete çıkamazsınız !!! aşağıdaki "gelişmiş ayarlar" linkine tıklayarak modeminizin kablosuz ağ güvenlik ayarlarını yapmalısınız."

    sonrasında o "gelişmiş ayarlar" linkine tıklıyorum ve karşıma enter your name and password diyen bir ekran geliyor.
    user name ve password soruyor. ESAS SORU::: şimdi madem bu modem şifresiz neden bana bu uyarı geliyor??? İKİNCİ SORU::: ben buraya bir bağlantı adı ve şifre koyarsam o modemin sahibi artık bu bağlantıyı kullanamaz mı?? (böyle de bişi yapmak istemiyorum açıkçası, kimseye bi zarar gelmesin)







  • donanimhaber milleti lütfen bu sorulara bi cevap verin veya en azından bi yorumda bulunun, lütfeeen
  • önce bi network settingsden giriceğin modemi bi tanıt.

    sen oraya şifre girince karşıdaki modeme bişi olmas sahibi kullanabilir.
  • abi bi de benim anlamadığım, burger king de bağlanırken hiç böle bişeyin çıkmaması mesela... o bağlantı tipi farklı mı ki acaba? ikisinde de çünkü security kısmında "none" yazıyo...
  • senin dediğin pspden değil modemden kaynaklanan bi sorun. modemi yapan adamlar kullanıcıyı garantiye almak için bağlantıya şifre koymadan herhangi bi siteye girmesini engelliyolar. salak kullanıcı da muhtemelen daha neti kullanmaya bile başlamamış belki de bu problemi bile çözememiştir kim bilir moden öle açık kalmış işte. ya ben modemler hakkında pek bilgi sahibi değilim ama mantık yürütünce böyle olduğu kesin gibi.
  • Arkadaşım modemin sahibi büyük ihtimalle kablosuz ağı kullanmıyor. Kablolu bağlanıyor. Kablolu bağlantıda onu sormaz direk bağlanır. Kablosuza istediğin şifreyi ver kullan. kendisine çok lazım olursa en kötü modemi resetler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.