Bildirim
PSP im çalışmıyoo yardım pleaseeeeee!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
update sırasında psp nin adaptörü fişe takılımıydı yada pilin doluluk derecesi kaçtı ?
vede cihaz hiç açılmıyormu şu anki durumu nedir ?_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
eğer firmwarede trojan varsa sanırım pspnin sistemini siliyormuş bi daha hiç kullanamıymuşun psp yi eğer öyleyse geçmiş olsun _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ereneren
update sırasında psp nin adaptörü fişe takılımıydı yada pilin doluluk derecesi kaçtı ?
vede cihaz hiç açılmıyormu şu anki durumu nedir ?
1. soru : Hayır sanırım %81
2. soru : Cihaz hiç açılmıyor
durum bu dostum... yardım edilebilirse sana şimdiden tşkkür ediyorum edemezsen canın sağolsun yinede wakit ayırdığın için tşkkrler

_____________________________ It's time to duel!!!
-
update sırasında fişe takılı olmak zorunda...aynısı arkadaşımınkinde olmuştu muhtemelen board yandı kardeş...geçmiş olsun _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: ereneren
update sırasında fişe takılı olmak zorunda...aynısı arkadaşımınkinde olmuştu muhtemelen board yandı kardeş...geçmiş olsun
Board yandığını sanmıyorum. Flash'a attığı için bence cacheleme sırasında tıkanma oldu. "Fiş takılı olması önemli tabi". Teknik yardım gerekli özel makinaya bağlayıp tümden fabrika ayarlarına döndürülmesi gerekiyor. Aldığın yere danış bence.
_____________________________ -
donanımsal bi sorun yoksa yanma gibi
chiple hallediliyo sanırım
Abi valla Kesin çözüm Pili çıkart biraz bekle sonra geri tak oldu oldu olmadı Flash boşalmıştır.Onun içinde Çip taktırman gerekicek...
Not: 2.6 versionu 1.5'e indireni gördüm de, 2.71'e yükselteni ilk defa görüyorum
abi makinayı ingiltereden aldım nese burdaki bi sony bayisine weririm olur inşallah 
_____________________________ It's time to duel!!! -
başka yapılabilecek bişi yokmu ya
bayadır oyniamıyorum yazlığa gidiyorz yolda müzik dinleyemiyorum lütfen arkadaşlar evde yapapabileceğim bi şey warsa yardım edenlere şimdiden çoooooooooooooooooook tşkkr ediyorum
hadi baylar bayanlar yardımlarınızı bekliyorm
update yaparken pil doluluk oranı %100 olmalı ve fişe takılı olmalıydı sanırın bu sorun halledilmiyo ama çip çıkınca taktır bi belki düzelir.
www.pspturkey.net bu sitede çözüm bulabilirsin belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus28 -- 15 Ağustos 2006; 14:00:23 >_____________________________ -
Saol pardus28 teşekkürler
_____________________________ It's time to duel!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler