1- nette gezerken flaşlı sitelerde sorun oluyor normalmi nasıl aşabilirim? 2- temalar versiyonla bağlantılımı yoksa beyenip indiriyimmi direk 3- kart okuyusuyla attığım video ları görmüyor ne yapmalıyım? 4- emulaterleri kulanmak içinde costumfrimwear kulanmalımıyım? 5- skype de yazılı iletişim yok bu işe yarıyan bi program varmı? 6- pspmi kırmadan program kullanabilirmiyim?
bunların cevabını verirseniz çok mutlu olurum arkadaşlar
1-recovery menu altindan flash secenegini etkilnestirerek (enable) 2-temalar her versiyona uyar (*.ptf dosya uzantisidir.) 3-kart okuyucusu dosyayi direk ana dizine atar,uygun formattaki dosyayi (*.mp4) versiyona gore video klasorune atmalisin. 4-kesinlikle 5-gereksiz 6-kesinlikle olanaksiz :)
1- recovery menü nedir bulamadım :$ 2- çok teşekkürler 3- versiyonum 3,95 "video" klasörü mü olucak? 4- tekrar çok teşekkürler 5- 6 olmuyosa zaten bunada bi çözüm yok sanırım :P 6- hiç bi programmı çalışmaz :D
pspmi kırmak istemiyorum kıyamıyorum daha yeni ve hediye :$ ilgin ve cevapların için çook teşekkürler
1-versiyonun orijinal versiyon oldugu icin dogal olarak recovery menu cikmaz. 1a-internet browser icinde,tools,settings,wiev settings,java on system settings,enable flash playerden flashi on yap,internet browser,tools,settings,wiev setting,flash vr animationu on yap 3-480x272 resolation mp4 ve pmp film icin PSP/VIDEO klasorune,480x272 den dusuk resolation mp4 bi film icin PSP/MP_ROOT/100MNV klasorune 5-bu secenegi bilmiyorum herneyse
cihazin kirilmasi gerekiyor.cihaz ta088v3 bi borda sahipse aci haber sizleri bekliyo.
ya hepsi tamamda şu video yu halledemedim :S ben yanlış riplemişimdir die mp4 film indirdim onu attım oda çalışmadı :S neden görmüyo olabilirki :S
total video convertor ile ripleyerek uygun klasore atip deneyin.cozunurluk onemlidir.
flash ı açsan bile pek birşey farketmiyor psp nin browseri hiç geliştirilmiyor geliştirilmesini çok istiyorum özellikle video izlemek için istiyorum. psptube var ama pspnin kendi browserinden girsek daha iyi olur.