Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

PSP için platform oyunu veya buna benzer tür oyun tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PSP için LocoRoco, Patapon (ingilizcesi bir çıksa bunun :)), Crush, Exit 1 ve 2 türünde bu oyunlar gibi olacak oyun tavsiyeleri yapar mısınız? Eğlenceli olacak gerektiği zaman zekaya dayanacak hoş kaliteli, bağımlılık yaratacak türde oyunlar arıyorum. Sizin de oynadıklarınız varsa tavsiyelerinizi almayı isterim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Ocak 2008; 17:18:13 >

• Daxter, Ratchet and Clank, Dead Head Fred. Üçüde çok kaliteli platform oyunlarıdır.
    birde puzzle quest var bağımlılık yapıcı
  • abi "Tokobot" diye gayet zevkli görünen bir oyun var. oldukça da küçük boyutta ve iyi bir puana sahip. istersen onu bi dene. benim henüz psp im yok şu lanet olası psp kıtlığından dolayı ama olsun.. iyi oyunu anlarım merak etme. burdan videolarını falan da izleyebilirsin

http://www.gamespot.com/psp/action/karakuri/index.html?tag=result;title;0
  • Daxter ile Ratched and clank i oynadım pek beğenmedim. Dead Head Fred de böyle bir şey ise denemeyeyim. Ben böyle daha çok zekaya dayalı ya da nasıl diyeyim arcade ve zevkli oyunlar arıyorum. Crush mesela müthiş yaratıcı bir oyun. Locoroco deseniz öyle, exit 1-2 tam bulmaca oyunu. Bu tür oyunları insanı çok bağlıyor PSP başında. Böyle şeyler arıyorum.
  • kanka
    alien vs predator , coded arms ve prince of persia oynuyorum baya zevkli oyunlar ,alien ve prince action türü , coded arms fps baya guzel
  • Onları da oynadım beğenmedim. Zaten tür farklı.
  • Psp'de benide coded arms,aliens vs vs... gibi oyunlar sarmıyor.ztn raistlinde xbox var.xboxdan sonra ele psp alınıp fps alınıp oynanmıyor.hot pixeli oynuyabilirsin.benim cok hosuma gitti.oyunun bir türü yok cok karısık bir oyun.ama acayip eglenceli bi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnFoU -- 22 Ocak 2008; 20:26:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet denedim o güzeldi. Fakat tabii şöyle oturaklı kült bir şey arıyorum. Locoroco, Exit ayarında oyun yok mu bu alette başka ya?
  • bildigim kadarıyla yok 2.5 senedir pspim var.böyle 6-7 tane oyun gördüm keske bu tür oyunlar daha cok cıksa.el konsolunda bunlar daha iyi oluyor.he şimdi aklıma geldi bi tane cıkalı 1-1.5 sene olablir emin değilim smart bomb diye bi oyun vardı böyle bomba imhayla ilgili acayip bulmacalar vardı.bayada uzundur.bide mercury serisini denemediysen onu dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnFoU -- 22 Ocak 2008; 21:35:51 >
  • Ben 10 adlı oyunu öneriyorum ben de size. Çok güzel bir platform oyunu öyle isim yapmış rachet clank, daxter falan çöp kalıyor bu oyunun yanında. Müthiş eğlenceli bir oyun Ben 10. Yeni çıktı zaten. Kesinlikle deneyin.
  • killzone deniyeceğm bende,şu renegade squadron bitsin
  • Death Jr. tavsiye ediyorum,Daxter'dan bence çok daha güzel br platform oyunu tabi derinlemesine bulmacalar beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 22 Ocak 2008; 22:08:13 >
  • Killzone Liberation bayağı sağlam oyun deneyin.

Star Wars u deneyeceğim ben de bakayım bir. Death Jr. bulamadım deneyemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Killzone Liberation bayağı sağlam oyun deneyin.

Star Wars u deneyeceğim ben de bakayım bir. Death Jr. bulamadım deneyemiyorum

pm
  • defjam oynayan varmı?oyun içinde müzik fln varmı..fifa street çektm oyunda müziler yoktu büyük eksiklik oluyor bu tip oyunlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertyucel1905

defjam oynayan varmı?oyun içinde müzik fln varmı..fifa street çektm oyunda müziler yoktu büyük eksiklik oluyor bu tip oyunlarda

oyun tipiyle alakalı değil,çektiklerin rip oyundur muhakkak.Videolar,müzikler vs. çıkarılmıştır.
  • ewt öyleydi büyük ihtimalde birdaha çekmeye üşendim.
    bu arada kaç saat şarja takıyorsunuz pspyi
  • Kimse LEMMİNGS i söylememiş. Exit tarzında oyun arıyorsan mutlaka denemelisin
  • Hemen bakıyorum

Killzone Liberation oynamamış olanlar kesin oynasın bağımlılık yaptı arkadaşlar mükemmel bir oyun olmuş.

Fifa 2008 de öyle keza. Müthiş rahat bir oynanış var Fifa 08 de. Şu an bu ikisini ve Dragon Ball Z Shin Budokai (müthiş matrak çok eğlenceli bir dövüş) oynuyorum.

Ayrıca Me and My Katamary tavsiye ederim o da güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: herdem09

Kimse LEMMİNGS i söylememiş. Exit tarzında oyun arıyorsan mutlaka denemelisin

Baktım oyunun videolarına, görüntülerine. Gerçekten süper ve tam istediğim türde oyunlardan birisi çok teşekkür ederim önerdiğiniz için. Böyle oyunlar arıyorum başka varsa ismini paylaşabileceğiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.