Şimdi Ara

PSP Hediyeli Yarışma (Son 4 Gün)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu haberi geç gördüm ama katılmak isteyenler yine olabilir diye düşnüyorum.

quote:

Benzeri olmayan bir tutku bu... Bizleri buluşturan, farklı dünyalarla tanıştıran bambaşka bir aşk... Saatlerimizi onunla geçirirken ne kadar mutluyuz değil mi? Karşılıksız bir sevgi değil tabi bu... Heyecanı ve eğlenceyi dolu dolu yaşatan sevgiliye duyulan aşkın yansıması. Peki siz, PlayStation’a ne kadar tutkuyla bağlısınız? Sevginizi anlatmaya kalksanız, neler söylersiniz onun için?

PlayStation aşkınızı bize en güzel sevgi sözcükleriyle anlatırsanız, aşkınız karşılıksız kalmayacak... Çünkü, tutkusunu bize en iyi biçimde yansıtan bir arkadaşımız, Sony’den müthiş bir hediye kazanacak…

Geri sayım başladı... Herkes klavye başına... Şimdi aşkınızı itiraf etme zamanı...

Koşullar:
    - "Sony Seviyorum" yarışmasına dilediğiniz sayıda yazı gönderebilirsiniz.
    - Yarışma 20 Mart 2008 tarihinde sona erecektir.
    - Jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonunda, kazanan ve iki adet yedek 24 Mart 2008 tarihinde Kimkazandi.com web sitesinde ilan edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Mart 2008; 3:35:50 >

• Yarışmamıza talep çok; bizleri yazılarından mahrum bırakmayan tüm arkadaşlara ve aynı zamanda da son 4 gün kala hatırlattığı için GoldPunch arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
  • Şiir yazsak olurmu acaba ne yazılabilir ki abi Psp ye, el konsolu işte atıyosun harddiske oynuyosun oyununu, aşk romantizim filan biraz abest-i iştigal olmuş ama neyse bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

Şiir yazsak olurmu acaba ne yazılabilir ki abi Psp ye, el konsolu işte atıyosun harddiske oynuyosun oyununu, aşk romantizim filan biraz abest-i iştigal olmuş ama neyse bakalım

Sadece PSP değil, PlayStation tutkunu içeren bir yazı olacak. Ödül olarak PSP verilecek...
  • arkadaşlar ps2 veya ps3 üzerine yazsak olmuyomu PSP yok bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

arkadaşlar ps2 veya ps3 üzerine yazsak olmuyomu PSP yok bende

Beyler yazınızın sınırlı bir PS konsolu üzerine olması gerekmiyor. İstediğiniz PlayStation ürününe yazı yazabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad skillz

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

arkadaşlar ps2 veya ps3 üzerine yazsak olmuyomu PSP yok bende

Beyler yazınızın sınırlı bir PS konsolu üzerine olması gerekmiyor. İstediğiniz PlayStation ürününe yazı yazabilirsiniz...

eyvallah kardeş..güzel bir çalışma yaptım bakalım ne olcak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu yarışmanın sonuçlarını bulacak biri yok mu???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.