Şimdi Ara

psp E1008w mi? psp 3004 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda PSP almaya kar verdim ama 2 model arasında takıldım.

PSP E1008w:İnternetde 339 liraya yanında 4GB hafıza kartı+Taşıma kılıfı hediyeli buldum hiç bi yerde ürün sıfırdır diye yazmıyor ama büyük ihtimalle kırdırılmış olduğundan dolayı yazmıyordur.3004 e göre tek fark bu cihazda Wifi olmaması ve Mono hoparlör olması.

PSP 3004:Hemen hemen herkez 3004 ü önerdi bana benımde aklıma yatan oydu ama sonra biraz araştırırken ekranında sürekli donanımsal arızalar olabılıyormuş.ve E1008W ye göre biraz daha esk model E1008w ye göre Wifi,stereo hoparlör gibi özellikleri öne çıkıyor ama bu devirde bu cihazla internete girip napıcaz?oyunlarıda kulaklıkla oynarım zaten genelde.Bide internetde sıfır cıhaz yok gidip Doğubank,Tahtakale gibi yerlerden almak lazım ama hem oraya kadar gitmeye üşeniyorum hemde oraların esnafı malum... hem arza vs gibi durumlarda internetden değişim daha kolay oluyor.

Hangisini almam daha mantıklıdır?Bide 3004 kolayca kırılıyor onu biliyorumda e1008w yide kendım kolayca kırabılırmıyım?

• 3004 al ben de kullanıyorum ve ekran da bir sorunla karşılaşmadım kırılması da ççok kolay ha olursa da o sorun ayda bir olur ve rahatsız edeceğini zannetmiyorum ben internetten 120 liraya almıştım şanstan adam baya ucuz verdi aslında 3004 lere 160 dan fazla verme bence
  • Go bence 300e bulursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.