Şimdi Ara

PSP den Youtube

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PSP üzerinden Youtube seyretmenin yada herhangi bir video seyretmenin bir yolu varmı?birçok kez giriyorum ama bir türlü video açamıyorum

• Ne yazıkki pspde flash desteği olmadığı için direk youtube dan video izleyemeyiz.

Ama psptube adlı program youtubedaki videoları izlememizi sağlıyor fakat şu an youtube kapalı olduğu için psptube da çalışmıyor.

Kısacası şu an pspden youtube u izlemenin imkanı yok.
  • psptube diye bi program vardı ama
  • psptube de dailymotion var onda da baya içerik var pc olmadı mı o yetio bana yatarken güzel oluyor video izlerken uyumak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

psptube de dailymotion var onda da baya içerik var pc olmadı mı o yetio bana yatarken güzel oluyor video izlerken uyumak :)

Diğer 3. Dünya Ülkelerine Ve Ne Yazıkki Türkiyeyede Hakim Olan Gerici Zihniyet O Siteyide Kapattı.
  • proxy ile girebilir ama hızlı bir proxy adresi bulmak gerek
    pcile youtuba girmek için antisansur diye program var
    antisansurun nasıl çalıştığını bilen biri varsa yazabilirmi.
  • vtunnel den giriliyor youtube ye hem de zahmetsiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    psp'ye video nasıl yüklenir?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birde antisansur ile dene tunneller işe yaramaz sitedeki reklemlar ses felan çıkarıyo sinir ediyo adamı
  • pspdede vtunnel den girebilirsin niye imkansız olsunki
  • psp vtunnel açana kadar anası ağlıyo
    açsan bile video ları açmaz.
  • ağ bağlantılarıdan DNS numaralınızı değiştirin youtube, you(erişkin) farketmez heryere girersiniz
  • dns yi değiştirdiğinde youtube hariç heryere giriyo.
    yalnız dns lerde bir açık mı ne var mış var tubitak bulmuş.internet bankacılığı kullananlar için sakıncalımış gazetede yazdılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.