Bildirim
psp'den sıkıldım ds almak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Psp'yi satabildiğin en iyi fiyata satmaya çalış.Birazcık daha para biriktir ve nintendo 3ds al.Normal ds alma.Artık oyun çıkmaz ds ye. 3ds alırsın.Yakında kırılcak hemde. 3dsde hem ds oyunlarını oynarsın hem de yeni çıkacak 3ds oyunlarını. Ayrıca orjinal oyun bulamazsın kolay kolay.Nortec elini Türkiye'den çekti.Zaten ds oyunları r4 kartla 3dsde de dsde de oynanılıyor.3ds kırılınca da alırsın bi kart, indirip indirip atarsın oyunları. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 1ht1baron
Psp'yi satabildiğin en iyi fiyata satmaya çalış.Birazcık daha para biriktir ve nintendo 3ds al.Normal ds alma.Artık oyun çıkmaz ds ye. 3ds alırsın.Yakında kırılcak hemde. 3dsde hem ds oyunlarını oynarsın hem de yeni çıkacak 3ds oyunlarını. Ayrıca orjinal oyun bulamazsın kolay kolay.Nortec elini Türkiye'den çekti.Zaten ds oyunları r4 kartla 3dsde de dsde de oynanılıyor.3ds kırılınca da alırsın bi kart, indirip indirip atarsın oyunları.
3ds yi bende çok düşündüm ama o üç boyut olayına pek ısınamadım ayrıca herkes klasik ve asıl güzel oyunların ds te olduğunu söylüyor benim yeni oyun derdim yok ama sunu anlayamadım simdi aleti kırıp intten indirip oynama sadece 3ds in kırıgındamı var yoksa ds dede varmı eğer ds de ole olmuyosa kesin 3ds alırım_____________________________
-
Ds alırsan parana yazık 3ds şuan r4 kart ile istediğin kadar ds oyunu oynarsın ama aletin brick olma olasılı fazla yakın bir zamanda olmasada 3ds bu yılın sonuna doğru kesin kırılacak o zaman 3d destekli oyunlarıda zevkle oynama imkanın olacak.
Orijinalden alıntı: DaLoon
quote:
Orijinalden alıntı: 1ht1baron
Psp'yi satabildiğin en iyi fiyata satmaya çalış.Birazcık daha para biriktir ve nintendo 3ds al.Normal ds alma.Artık oyun çıkmaz ds ye. 3ds alırsın.Yakında kırılcak hemde. 3dsde hem ds oyunlarını oynarsın hem de yeni çıkacak 3ds oyunlarını. Ayrıca orjinal oyun bulamazsın kolay kolay.Nortec elini Türkiye'den çekti.Zaten ds oyunları r4 kartla 3dsde de dsde de oynanılıyor.3ds kırılınca da alırsın bi kart, indirip indirip atarsın oyunları.
3ds yi bende çok düşündüm ama o üç boyut olayına pek ısınamadım ayrıca herkes klasik ve asıl güzel oyunların ds te olduğunu söylüyor benim yeni oyun derdim yok ama sunu anlayamadım simdi aleti kırıp intten indirip oynama sadece 3ds in kırıgındamı var yoksa ds dede varmı eğer ds de ole olmuyosa kesin 3ds alırım
3ds de oyunları illa 3d oynuyacaksın diye bir şey yok. 3d özelliğini kapatabilirsin. Ayrıca ds oyunlarını da 3ds de oynayabilirsin. 3ds al ki hem eskiden çıkmış güzel ds oyunlarını oynarsın, hem de yeni çıkacak 3ds oyunlarını oynarsın.Şu anda 3ds de r4 kart ile yalnızca ds oyunları internetten indirip bedava oynanılıyor.3ds oyunları şu anda kırılmadığı için oynanılmıyor.Yalnız yazın büyük ihtimalle kırılır.
NoT: Ds'de de alacağın kart ile internetten oyun indirip oynayabilirsin. Ds çoktan kırıldı. 3ds'nin şu anda sadece ds özelliği kırıldı. 3ds özelliği yaza kırılacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 4 Mayıs 2012; 10:17:57 >_____________________________
-
hocam kesınlıkle 3ds al zaten fıyatları dustu baya sahıbınden.com da 250 280 e sadece konsolu alabılırsınhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-nintendo-3ds-r4-3ds-kart-2gb-microsd-20-adet-oyun-84674799/detay burdan alırsan r4 kartta verıyolar kadıkoyde bende ps3 ukmu ordan almıstım guvenılır bıyer
_____________________________ geçen Dariusla tek attım qnq -
Benim bi arkadas sifirini 250 tl ye almis. Oyunlarin fiyatida 10 tl den basliyomus. .__. _____________________________ -
3DS fiyatları daha düşecek gibime geliyor. Nintendo'nun Türkiye'den elini ayağı çekmesi dolayısıyla... Bence birazcık bekle 3DS alman daha mantıklı olur. Nintendo DS tatmin etmeyebilir. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler