Bildirim
PSP'DE RECOVERY MENÜ AÇILMIYOR YARDIM ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
psp de kapama tuşunu sonuna kadar basılı tut,sonra yeniden dene bide senin psp ye cfw yüklü olmasın? (fw türü konuları forumda konuşmak yasak)
-
R yi zaten basılı tutuyorum ama recovery acılmıyor :S
ayrıca 3.80 tek yüklü m33 32 vs.. yok sadece 3.80 yardımcı olursanız cok sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: Wratchet
psp de kapama tuşunu sonuna kadar basılı tut,sonra yeniden dene bide senin psp ye cfw yüklü olmasın?(fw türü konuları forumda konuşmak yasak)
-
tek 3.80 ise sen psp ni kırdırmamışsın demektir,onu bir yere götürüp kırdırman lazım (biliyorsun yasak dh de bu tür konuşmalar ) recovery menü ye girebilmen için hoş,recovery ye neden gereceksin onu da anlamadım ya -
işte kırmak için girecem :) oradan 3.xxx yayarı varya onu yapacam ayrıca psp de m'nini yüklemeye çalışıyorum olmuyor software falan diyor
quote:
Orjinalden alıntı: Wratchet
tek 3.80 ise sen psp ni kırdırmamışsın demektir,onu bir yere götürüp kırdırman lazım (biliyorsun yasak dh de bu tür konuşmalar ) recovery menü ye girebilmen için hoş,recovery ye neden gereceksin onu da anlamadım ya
-
quote:
Orjinalden alıntı: DH|UnderTaker
ofw ile olmaz cfw yüklemen lazım
o yüzden hafıza kartından bi şey yüklenmez
+1 doğru söylüyorsun dostum -
kapatırken kapatma tuşuyla r ye aynı anda bas kapanana kadar ikisinede basılı tut açarkende r ye basılı tutarak aç ozaman olur -
hmm bu dedğinizi deniyecem sağolun
ayrıca fw ile cfw nedir nasıl yüklenirki yardıma devam
quote:
Orjinalden alıntı: Vittoria
kapatırken kapatma tuşuyla r ye aynı anda bas kapanana kadar ikisinede basılı tut açarkende r ye basılı tutarak aç ozaman olur
-
daha önce hiç açabildinmi recovery menüyü
eğer açtıysan şimdi açılmıyorsa pili çıkar tak bir dene ben öyle yapıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ea_wanted
S.A MERHABA BEYLER psp'de R ye basıp acıyorum recovery acılmıyor neden acaba versiyonu sadece 3.80 recovery menuyu nasıl acabilirim acaba acil yardım ederseniz sevinirim şimdiden ALLAH razı olsun.
recorvery menü yü ben öyle açmıyorum psp nin normal menüsünde iken select e basılı tutuyorum ondan sonra 6 7 tane çıkıyor yazılar or dada recorvery menu yazıor ona tık la gireersin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X