Şimdi Ara

PSP de kaliteli MP3???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaliteli bir kulaklıkla PSP de Mp3 dinleyen oldu mu?
    Tabii MP3 player dan nasıl ses geldiğini test etmiş bir arkadaş olması iyi olur??

Bende SX1 var, kalitesi neredeyse MP3 çalarlar kadar iyi onun kalitesine ulaşır mı??Kaliteli kulaklık takınca?

• sx1 den kesin daha iyi ses çıkarıyo bi ara bende sx1 kullandım bence psp daha kaliteli ses çıkarıyo...
  • Sony kalitesi, sadece bunu diyebilirim.. Kendi kulaklığı zaten çok kaliteli.. Bir kez dinlesen eminim farkını anlarsın, yani sx1 bir cep telefonu sonuçta..
  • BEN BU KULAKLIKYA İYİ SES ALIYORUM KENDİ KULLAKLIĞINDAN DAHA İYİ!

buraya pdf olarak resim ve bilgilerini veren dosyayı da buradan indirebilirsiniz. Kulaklığın hem kırmız hende beyaz modeli vardır.

http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/product.jsp?language=tr&country=TR&catalogType=CONSUMER&productId=SBCHE590_00_TR_CONSUMER

yukarıdaki linktende bakabilirsiniz!!!! KESİN GARANTİ VERMİYORUM AMA GERÇEKTEN BAYA FARKEDİYOR.
    JAZZ'a getirip psp'nin ve kulaklığın kendi ses seviyesini en yükseğe getirdiğinizde normalden kat kat iyi kalitede ses alıyorsunuz. umarım faydalı olur

SON BİR NOT KULAKIĞIDA GÖRDÜĞÜNÜZDE ANLAYACAKSINIZ KULAKLIĞIN KULAĞIN İÇİNE FARKLI BİR OTURMA BİÇİMİ VAR BU SAYEDE DIŞARDAN GELEN SESLERİ DAHA AZ ALIYOR VE DİNLEDİĞİNİZİN SESİNİ DAHA FAZLA ALMAYI SAĞLIYOR.

• Kesinlikle bir Creative mp3 player kadar ses veriyor(bol basslı ).Ama kendi kulaklığı ile değil bir tane street style(ense tipi) kulaklıkla deniyorum ben.Bir de basslar açısından bakarsak neredeyse Sony MD Player kadar bass veriyor.Bir kaç aletle test yaptım 1)Sony hi-md mz-nh600D 2)Craetive muvo 256mb mp3 player 4)ipod mini 5) Minton mp3 player 6)mpx200 cep telefonu
    3) Sony PSP
    Bass sırası SONY Hi-MD > Sony psp = Creative muvo > ipod >Mpx200 > Minton adlı Dandik mp3 player (sıfır bile değil eksi bass)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 7 Ocak 2006 14:25:22 >
  • siz bence bas dinlememişsiniz psp ses kalitesi fakat basları ii değil yani güçlü ve heyecanlandırıcılığı yok
  • bas tan ziyade, tizler de önemli sesin kristalliği(netliği) çok önemli...
  • basslar la tızlerde sorun yok bence ama ses sevıyesı cok dusuk kalıyo ozellıkle bıtrate ı dusuk sarkılarda berbet sarkıdan sarkıya degısıyoo ama bence mp3 player kadar olmaz en azından ses sıddetı acısından...ama suanda psp kulamda dınlıyorum o ayrııı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Kesinlikle bir Creative mp3 player kadar ses veriyor(bol basslı ).Ama kendi kulaklığı ile değil bir tane street style(ense tipi) kulaklıkla deniyorum ben.Bir de basslar açısından bakarsak neredeyse Sony MD Player kadar bass veriyor.Bir kaç aletle test yaptım 1)Sony hi-md mz-nh600D 2)Craetive muvo 256mb mp3 player 4)ipod mini 5) Minton mp3 player 6)mpx200 cep telefonu
    3) Sony PSP
    Bass sırası SONY Hi-MD > Sony psp = Creative muvo > ipod >Mpx200 > Minton adlı Dandik mp3 player (sıfır bile değil eksi bass)

hiç mp3 playerımız olmasa yerdik bunu ,bende creative zen extra var psp onun 1/10 anca var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaioKid -- 8 Ocak 2006 18:55:28 >
  • size bir tavsiye de bulunayımmm arkadaşlar usb den psp ye normal dinlediğiniz mp3 leri atın rahatınıza bakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.