PSP yi bir haftalığına kuzenime verdim, geri aldığımda, psp yi açtığımda, UMD si kendiliğinden çalıştı, 30 saniye falan döndürdü, içinde bişe olmadığı halde. Sonra duruyor, PSP yine oyun moyun açıyor normal yani. Kapatırkende, kapattığınızda direk kapanmıyor, hızlı birşekilde 10 kere falan yanıp sönüyor ışığı, ondan sonra kapanıyor. Bunlar bir yana, beni çıldırtan kısmı, wireless'i çalışmıyor. Scan bile yapılmıyor. "80410A0B" diye bir hata veriyor. Birdeee, USB kablosuyla pc ye bağlanmıyor. Kart okuyucumda yok... (Vermeden önce, 0 sorun vardı. 2.el olarak almama rağmen, en ufak bir şekilde sorunla karşılaşmamıştım 1,5 yıldır) (Bu arada başlangıçta UMD aktif olması özelliğini biliyorum, onu söylemeyin) Anlamadığım ise, sorun yere düşme vs şeylere bağlı olarak, donanımsalmı, yoksa kurcalarken yazılımsal bişeyimi hasar gördü.
PSP yi normal açtığımda böyle oluyor. Ama diyelimki oyun oynarken kapattım, açtığımda aynı yine oyundan devam edicek. O zaman hiç sorun yok, UMD falan aktif olmuyor. Deliricem ya, kablosuz modem aldım sırf yatağımdan gireyim internete PSP ile diye, 2 hafta girdim, sonra böyle oldu...
Çok değişik bir sorun. Ben de 2 yıldır kullanıyorum hiç böyle birşeyle karşılaşmadım. Bana yazılımsal bir sorunmuş gibi geldi ama bilmiyorum. Kuzenine sor istersen ne yapmış diye. Yada hafıza kartının içindekileri yedekle ve format at PSP'ye.
vshmenüsündeki ayarları kurcalamıştır kuzenin. sen iyisi versiyonu yükselt yada tekrar cfw yükle.
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
vshmenüsündeki ayarları kurcalamıştır kuzenin. sen iyisi versiyonu yükselt yada tekrar cfw yükle.
+1 benzer sorunlar yasıyordum , versiyon yukseltince sorun ortadan kalktı
Kuzene soramıyorum, lafını yapıyorum sanar diye.
Saolun yeniden cfw yüklemeyi bir deniyim. Hiçbişeye değilde, yeni yüklediğim şarkıları atamadığıma yanıyorum.