Şimdi Ara

psp alırken nelere dikkat edilmeli _? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkdaşlar psp almayı düşünüyrom ama psp nın bozuk olmadıgı nsl anlıcam 1 sroun warmı yok mu nsl anlıcam hiç bilmiyorum!

    yardım ederseniz sevinirim



  • quote:

    Orjinalden alıntı: tosunpasaa

    slm arkdaşlar psp almayı düşünüyrom ama psp nın bozuk olmadıgı nsl anlıcam 1 sroun warmı yok mu nsl anlıcam hiç bilmiyorum!

    yardım ederseniz sevinirim



    kardeş kutuyu açarsın sonra bismillah der makinayı açar bakarsın fw fln eğer yaptıracaksan yaptırırsın sonra adama fln sorarsın (alacağın kişiye) sonra oda anlatır sende inceler her yerini umd fln çalışıomu vs vs bu kdr işte




  • tüm tuşlarına bas baslı tut hızlı hızlı bas bak takılma fln yapiomu.

    pilini sök tak temassızlık warmı.

    sonracııma sesini aç bak hopelörlerde sorun warmı die.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 14 Eylül 2007; 15:22:37 >
  • Arkadaşım eğer hala almadıysan şunlara dikkat et;
    ikinci el alacaksan öncelikle şöyle bir eline al, UMD kapağındaki metal kısmına bak belirli çizik var mı, vida yerlerine bak aşınma var mı, ekranına bak çizik kırık var mı, sonra pilini çıkar ve bak bakalım garanti etiketi zarar görmüş mü görmemiş mi, sonra pilini geri tak ve makineyi çalıştır. Sesini aç menülerde gezin bu arada tuşları kontrol et gevşem tutukluk var mı, sonra System Settings ten About PSP ye gir ve ekran tamamen siyahken görüntüyü durdur ve karanlık bir ortamda bak bakalım gözüne çarpan toz zerreciği gibi parıldayan bişeyler var mı (ölü piksel), istersen aynı işlemi ekran beyazken de yapabilirsin (siyah ölü pikselleri görmek için). Sonra UMD kapağını aç ve UMD yi yerleştir, bak bakalım okuyacak mı (bu arada UMD kapağını da test et) sonra oyuna gir, biraz dinlen ve oyunun keyfini çıkart, sonra home tuşuna bas ve oyundan çık. Şimdi settings ten Network Settings'e gir (sol alt köşedeki wireless düğmesi açık olsun ama, birde bulunduğun ortamda wireless olsun ki genelde olur), infrastructure Mode ya gir ve New Conneection a gir, Scan de, bak bakalım bulacak mı sunucu. sunucuyu bulunca test et bakalım girecek mi nete, girerse analog la şöyle bir mausu kontrol et bakalım çalışıyo mu analog. sonra hafıza kartını okuyomu onu kontrol et, son bi kez bak bakalım adam sağlam bi tipe benziyor mu, Gerisi Allah Kerim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.