Şimdi Ara

psp alacağım ama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben psp alacağım ancak hangi modelini almalıyım vita dışında
    1.ortalama ne kadardır
    2.hangi modeli uygundur (vita dışında)
    3.bide bu kırdırma olayı diye bişey var o nedir
    Tavsiyelerinize ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psp lerin zaten 0 ı üretilmiyor diye biliyiorum.ama bu pek sorun değil.Eğer illa ben 0bisterim diyorsanız birçok yerel teknoloji mağazasında bulabilirsiniz.
    1.ortalama 250 tl civarındadır
    2.bana kalırsa ergobonikliği ve şık tasarımı nedeniyle psp go alınır
    3.kırdırma ücretli oyunların hepsini internetten ücretsiz indirip oynayabilmenize imkan sağlayan bir yazılım demektir.yanlız bu oyunlar hafızada yer kaplayacağından en az bi 32 lik kart almanız benim şahsi tavsiyemdir.

• Cevabınız için teşekkür ederim

• PSP konusunda aşırı bilgi sahibi olmamama rağmen 3004 modelini öneririm.
  • Psp 3004 veya 3006 al 2004 le arasında çok para farkı yok ama ekran olarak daha iyi.
  • 1-psp e1004 şuan üretimde ortalama sıfır fiyatı 380-350 arası değişiyo
    2-bende psp e1004 var memnunum ama yaş ilerledikçe insan sıkılıyo hangi model olursa olsun ama benim gözümde en iyi model e1004 ve tabletten kat kat daha güzel
    3-kırdırma cihazın içindeki yazılımsal bir olay yapması çok basit kendinde yapabilirsin ben kendim yaptım internetten 1 yazılım indiriyosun cihaza atıyosun yazılımı cihaza kuruyosun bitti bu kadar öyle cafelere filan gidip para vermene gerek yok

eğer 2.el düşünüyosan ben satıyorum psp e1004 6 tane oyunu var orjinal cd li kutulu bide hafıza kartına oyun var 2 gb hafıza kartı var kılıflı aksesuarlı temiz sorunsuz cihaz eğer ilgilenirsen mesaj at fiyatı aramızda hallederiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.