Şimdi Ara

psp 2.01'i izmirde downgrade eden yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar, bende bi psp aldım. Ancak versiyonu 2.01 Bunu izmirde downgrade edebileceğim yer biliyor musunuz? Arkadaşlar gerçekten çok acil yardım bekliyorum sizlerden. Yardım bekliyorum. Teşekkürler.

• arkadaşım 2.01 i izmirde değil şu an dünyanın hiçbir yerinde down etmiyorlar çıkmadı daha hepimiz bekliyoruz benimde 2.01 merak etme yanlız değilsin :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: marigaux

arkadaşım 2.01 i izmirde değil şu an dünyanın hiçbir yerinde down etmiyorlar çıkmadı daha hepimiz bekliyoruz benimde 2.01 merak etme yanlız değilsin :D

Walla az önce istanbul daki adamla görüştüm. Adam bana 2.01'i downgrade edebildiklerini söyledi. Ve garantili dedi. Acaba önce 2.5'a mı çeviriyorlar diye düşünüyorum.
  • istanbulda nerde bu dediğin yer. haftasonu istanbula gitme ihtimalim var da...
    tam olarak yer adı verirsen daha iyi olur ;)
  • hocam ne die bi de onlara para vericen ki? 2.5e veya 2.6ya update et sonra indir 1.5e. gayet basit bir işlem. tabi elinde gta yoksa bilemem. ayrıca 2.01 downgrade die bişey yok, o bahsettiğin adamlar da 2.5-2.6 update yapıp öyle 1.5e indireceklerdir...
  • izmir çankaya izlem elektronik
  • quote:

Orjinalden alıntı: ße murder

izmir çankaya izlem elektronik

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
    Bu arada istanbuldaki arkadaşın adı müslüm beydi. Evet 2.01 'i önce 2.6 ya çeviriyorlar daha sonra 1.5'a indiriolar. Elimde gta umd'si olmadığı için sormuştum. Çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kuryap çnky......uğur......krşyk
  • quote:

Orjinalden alıntı: ße murder

izmir çankaya izlem elektronik

güzelde çankayanın neresinde anlatırsan çok sevinirim. bütün gün izlem elektroniği aramayalım. şimdiden sağol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.