Bildirim
PsP 1000 - PsP 2003 slim full-brick takas ??? 1 saatim kaldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Etme bence.Git dediğim yerde tamirini yaptır
_____________________________ -
Güncel. _____________________________ -
et bence tamiri yok sanırım 2000 in _____________________________ 
-
et bence brick her zaman tamir edilmiyor. ama tamir edilirse de için yanar. _____________________________ 
-
Dün bütün gece arastırdım ta088v3 lerin tam crack olmadıgından unbrick mumkun olmuyormus yani pandora felan işe yaramıyor.AZ bi vaktim kaldı %80 takas etcem :( _____________________________ -
bana istanbul da bu işin ehli bir arkadaş bütün brick lerin gün gelip açılacağını fakat bunun 1 sene de olabileceğini söyledi... bilginize. _____________________________ -
Çok büyük dert sanki
Kahlkedona bi telefon et sor
Adamada yarın sabah cevap ver
Ayrıca makinanı parçalayıp satabilirsin yine iyi para eder tuşu hoperlörü ekranı vs. vs. satarsan yine iyi para ever ben olsam takas etmem
milletin nası kullandığını bilemem ben böyle bi işe görmem_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler