Şimdi Ara

psnde ikinci bir adresi nerden alcaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben us'lu bir adres aldım şimdi uk ve japon adresi almak istiyorum ama playstation network bölümündeki o adres alınan yer gitmiş nasıl alcam diğer adresleri???

• en solda createnew profil olması lazım.. konsolu açtığında karşına gelen menünün en sol sütununda.ç.
  • her psn hesabı için ayrı ayrı kullanıcı açmalısın.
  • cevap verdiğin için teşekkürler peki şimdi yeni bir hesap aldım ne gibi farklılıklar olacak mesela başka oyun demoları falandamı olacak :S
  • sadece bölge farkı var diye biliyorum.senin diğer hesaplarını ne amaçla aldığına bağlı(oyun lar dlc ler).
  • ben hesabı oyun demosu için alacağımda bir değişiklik olmazmı yani yeni hesap alsam :S yine aynı oyunlarmı olur :S ve bir sorum daha var cevaplarsanız sevinirim fifa 11 ve pes 11in demo çıkış tarihi 15 eylül civarında peki bu ücretsiz olarak o gün psn store'da olacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afhk

ben hesabı oyun demosu için alacağımda bir değişiklik olmazmı yani yeni hesap alsam :S yine aynı oyunlarmı olur :S ve bir sorum daha var cevaplarsanız sevinirim fifa 11 ve pes 11in demo çıkış tarihi 15 eylül civarında peki bu ücretsiz olarak o gün psn store'da olacakmı?

çok eski bazı demolar dışında değişiklik yok.evet o gün çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.