arkadaşlar ben us'lu bir adres aldım şimdi uk ve japon adresi almak istiyorum ama playstation network bölümündeki o adres alınan yer gitmiş nasıl alcam diğer adresleri???
en solda createnew profil olması lazım.. konsolu açtığında karşına gelen menünün en sol sütununda.ç.
her psn hesabı için ayrı ayrı kullanıcı açmalısın.
cevap verdiğin için teşekkürler peki şimdi yeni bir hesap aldım ne gibi farklılıklar olacak mesela başka oyun demoları falandamı olacak :S
sadece bölge farkı var diye biliyorum.senin diğer hesaplarını ne amaçla aldığına bağlı(oyun lar dlc ler).
ben hesabı oyun demosu için alacağımda bir değişiklik olmazmı yani yeni hesap alsam :S yine aynı oyunlarmı olur :S ve bir sorum daha var cevaplarsanız sevinirim fifa 11 ve pes 11in demo çıkış tarihi 15 eylül civarında peki bu ücretsiz olarak o gün psn store'da olacakmı?
quote:
Orijinalden alıntı: afhk
ben hesabı oyun demosu için alacağımda bir değişiklik olmazmı yani yeni hesap alsam :S yine aynı oyunlarmı olur :S ve bir sorum daha var cevaplarsanız sevinirim fifa 11 ve pes 11in demo çıkış tarihi 15 eylül civarında peki bu ücretsiz olarak o gün psn store'da olacakmı?
çok eski bazı demolar dışında değişiklik yok.evet o gün çıkar.