Şimdi Ara

PSN TOPLU SPAM MESAJLARI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür arkadaşlarımdan gelir gibi mesajlar geliyor, ne yaptıysam çözemedim sinir oldum resmen psn hesabını kapatacak hale geldim. bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

PSN TOPLU SPAM MESAJLARI YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liveultraslan -- 9 Mart 2015; 16:12:51 >

• Bir yerde bu gruptan ayrıl gibi birşey vardı ona basıyosun. ben de yaşadım aynı şeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: thequick

Bir yerde bu gruptan ayrıl gibi birşey vardı ona basıyosun. ben de yaşadım aynı şeyi
    gruptan ayrılıyorum ama belli bir süre sonra grup sahibi(Godislove4u) tekrar alıyo gruba mesajlar gelmeye başlıyor. Grupta benimle birlikte 99 kişi daha var kim mesaj atarsa banada geliyo mesaj. grup sahibini 4 defa şikayet ettim hala tık yok çıkmazdayım.
  • Grup sahibini blokla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimbilmez

Grup sahibini blokla

engelledim ama sonuc alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liveultraslan

quote:

Grup sahibini blokla

Taımıyorsan herkesi engelle bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajlara gel o konuşmayı sil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk önce gelen tüm mesajları ve davetleri sil. Daha sonra gizlilik ayarlarından mesaj alımını sadece arkadaşlar, arkadaşlık daveti alımına da hiç kimse olarak ayarlarsan spam mesajlardan kurtulursun. Zamanında benim de böyle bir sorunum vardı, bu şekilde çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

Orijinalden alıntı: liveultraslan

quote:

Grup sahibini blokla

Taımıyorsan herkesi engelle bence.

İşin garip yani hiç birini tanımıyorum çok uzun süreceyi için herkesi engellemeyi denemedim ama son çare sırayla başlayacağım engellemeye. Konuşmayı silsemde tekrar konuşmaya dahil ediyor grup sahibi amacı nedir onuda anlamadım. Armag3d0N arkadaşımızın söylediklerini uygulayacağım inşallah çözüm olur. yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liveultraslan -- 10 Mart 2015; 23:52:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.