Herkese iyi günler PSN DEN ALIŞVERİŞ ile aklıma takılan 1 soru var ve sizlerden bilgi almak istiyorum
Ben PSN TR kullanıcısıyım YAKINDA RED DEAD REDEMPTİON A ZOMBİ EK PAKETİ çıkacak . bende bu ek paketi indirmek istiyorum ama ufak bir sorunum var
benim kredi kartım yok ve trpsn kart da satılmıyor akabamın kredi kartından satın alacagım ama ben hiç kredi kartı kullanmadım ,, PSN STRODEN nasıl kredi kartı ile ek paketi indirebilirim acaba bana detaylı anlatabilirmisiniz acaba ?
şimdiden herkese çok tesekkurler
Dostum illede TR psn den almana gerek yok elindeki oyun hangi bölgeyse mesela 2 bölgeyse uk psn kart alırısn ordan indirir oynarsın ama illede TR psn den alacam diyosan hangi kart ona oluyo onu bilmiyorum TR psn den alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olurlar sana
diyelimki uk psn hesabı açıp psn kart aldım RDR zombi ek paketini indirdim tr psn hesabımdan oynıyabilirmiyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: Schi2ophrene
diyelimki uk psn hesabı açıp psn kart aldım RDR zombi ek paketini indirdim tr psn hesabımdan oynıyabilirmiyım ?
oynayabilirsin sıkıntı olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: selvijr
quote:
1 sorum daha var usta indirdikten sonra ek paketi usb bellegime atsam sonra uk kullanıcı hesabımı ve oturumu silsem 1 sorun cıkmaz değil mi ?
1 de nerden UK PSN CARD bulabilirim forumdavarmı acaba güvenebilcegim biri ?
Benim bildiğim kartın kayıtlı olduğu hesap numarasından ödüyorsun.İlla UK US ve hatta JP olmak zorunda değil arkadaş
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: selvijr
quote:
1 sorum daha var usta indirdikten sonra ek paketi usb bellegime atsam sonra uk kullanıcı hesabımı ve oturumu silsem 1 sorun cıkmaz değil mi ?
1 de nerden UK PSN CARD bulabilirim forumdavarmı acaba güvenebilcegim biri ?
içerikleri usb bellege atamassın yanlıslıkla silersen yıne o psnden ındırebılırsın indirdiğin psnını silme silersen calısmaz
USB belleğe atamazsın,UK PSN hesabı açıp PSN kartı alarak indirdikten sonra bütün hesaplarında kullanabilirsin.Ama indirdiğin kullanıcıyı silersen o DLC çalışmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme