< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolkiensPipe -- 25 Eylül 2022; 21:51:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
paran varsa ps xbox ile ödelemer şrankkk paran yoksa pc ile torrent yükle crackkkk kırık ps4 oldu bircok oyun ps4 kırık 9 versiyona geldi. pc desen zaten anlatmaya gerek yok. oynadığım oyunların yüzde 95 ini crack yöntemiyle oynadım. online oynamıyorum. sevmiyorum da. otur serious sam doom o tür ya da araba yarışı o bu şu takılıyorum. ülkenin durumu ortada. bir asgari maaşın 4 de birini oyuna verirsek vay halimize. |
|
Sistem 1-) R7 7800x3d -Cooled By Arctic liquid 420 Argb /Cooler Master HAF 700 / 32gb xpg 6400 argb / Asus ROG X670E-E / g32qc 28ue590d 27" Pilipis / 980 pro 1tb, 2tb xraydisx, 8tb seagate hdd / / 1000w MPG A1000G PCIE5 / HG8245X6-10 500mbps + Titan / Logitech G915 G502x+ G700 G513 G602 G603 G930 mxkeys mx master 3s f710 / Asrock Phantom 6900xt 16gb oc / Logitech Z5400 Digital / Gigabyte ODIN GT 800Watt Göstergesi / 7600x, asus b650 prime,32gb 5600, 512 wdblack,750w corsair,asrock 6800, predator3 Laptop-) Monster Tulpar T7 19.3.1 i7 9750h, 144hz 17,3", 32gb ddr4 2666, 1 tb 970 evo+ m2 + 2tb hdd, 1660 Ti HackOs, Win11pro
Fiat Bravo 1.6 Sport style Tecno Fold V 512gb , Razer Barracuda Pro
|
|
A way out gamepasste. Kimse para verip almıyor. Malum ea play ile anlaşma var :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bence de almaması isabet olmuş, daha ilk adanın bosslarında takılıp bırakırlardı muhtemelen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
10000 oyunda birinde bunu yakalayıp tü kaka demek mahalleden birinin katil çıkmasının ardından tüm mahalleliyi katil ilan etmekten farkı yok. Ben de 10 küsür senelik ps plus üyesiyim. Yüzlerce oyun var hesabımda daha oynamadığım. Verirsiniz yıllık bir oyun parası bile etmeyen bir meblağ tonlarca oyununuz olur. Adamlar herkesin değer yargısına göre ayrı fiyatlandırma yapacak değil. Beğenmezsin fiyatını almazsın. İlle de alacaksan favorilere atar beklersin. Gider daha ucuza başka oyun yada ederi bana uygun dediğin daha pahalı ama gelişkin bir oyun alırsın. Konsolun avantajı o konsola çıkan oyunların donanımla uyumlu olması. PC de donanım maliyetlerini kullanıcıya yükler konsolda oyunun o konsola çıktığı sürece çalışma garantisi var. Birinin artısı diğerinin eksisi. |
|
|
Hocam 20 senedir aynı muhabbet dönüyor ama konsol kitlesiyle PC kitlesi birbirinden kırmızı çizgilerle ayrılmış değil zaten. Yani oyuncu adamda genellikle hem PC hem konsol var. Ben ama kendimden örnek vereyim PC oyunculuğu işinden bıktım artık uğraşmak istemiyorum. Oyundan atar durduk yere bir ton hata verir kasar eder vs. Bu yüzden Series X aldım kafam rahat takılıyorum. Ekran kartıydı işlemcisiydi ramiydi işletim sistemiydi hatasıydı uğraşmıyorum. |
|