Şimdi Ara

Psn plus kredi kartı bilgileri ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,Ben ps4 alacağım ve psn plus'ın 14 günlük deneme sürümünün olduğunu yeni gördüm malesef, almadan önce ps3 de denemek istiyorum.Abone ol dediğimde kredi kartı bilgilerini girmem isteniyor her yeri dolduruyorum fakat Kredi kartı Numarası bölümü hep yanlış çıkıyor.Ben mi yanlış giriyorum anlamadım. Kart da hangi bölümü girmemiz lazım yardımcı olur musunuz ?

• öyle bir şey olmaması lazım.ps4 de daha denemedim ama neredeyse türk psn açıldı açılalı alış veriş yaparım kredi kartımla.bilgilerini tekrar kontrol ederek gir bir daha.adres bilgilerinde mi hata var.yada türk psn i hariç başka psn hesabından m ı deniyorsun.türk psn i hariç kredi kartı kabul etmiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykrr

öyle bir şey olmaması lazım.ps4 de daha denemedim ama neredeyse türk psn açıldı açılalı alış veriş yaparım kredi kartımla.bilgilerini tekrar kontrol ederek gir bir daha.adres bilgilerinde mi hata var.yada türk psn i hariç başka psn hesabından m ı deniyorsun.türk psn i hariç kredi kartı kabul etmiyor diye biliyorum.

Buradaki bölüm .
     Psn plus kredi kartı bilgileri ?

• bankanı bir ara dostum.belki nete kapalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykrr

bankanı bir ara dostum.belki nete kapalıdır.

Evet bugün baktırdım açıkmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.