Şimdi Ara

PSN kart için ortak aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sahibinden.comda adam 150 usd kartı 60 tl satıyor 3 arkadaş alsakta paylaşsak diye düşünüorum ama nasıl olur acaba link bakın.
    http://www.sahibinden.com/boyle_bir_fiyat_yok!!!_150usd_sony_playstation_network_psn_card-40WQQaXQQ25038849WQQpXQQdisplayitem

• 150 dolarlık kart nasıl 60 tlye katılabiliyor

satan nasıl kazanabilirki
  • quote:

Yeni bir psn hesap bilgisi ve şifresi gönderilecektir. Böylece kendi adınıza hesap açtırmanıza gerek kalmayacaktır.

Yalan söylüyor ne kartı? Kart değil bu para yüklenmiş bir hesap. Bildiğime göre çalıntı kredi kartı vb şekillerle yapılıyor bu, hatta geçen biri başlık açmıştı bununla ilgili.
    Başına dert alırsın bulaşma. En iyi ihtimalle o hesap eline geçtiğin gibi banlanır sony tarafından.
  • Ben aldım bu kartlardan ve iki gün sonra hesap banlandı. Almayın, aldırmayın.
  • kart değil tek bir hesap satılıyor bu yüzden ortaklaşa alamazsanız zaten bu hesaplardan satın alıp oyun yükledikten 48 saat içinde hesabınız banlanır. bu durumu yaşayan bir kaç kişi oldu forumda. sadece tuzak bunlar...
  • neden BAN lanıyolar ki? oyunlarda tek 1 paylaşım hakkı kaldıysa fiyat yüksek bile sayılır, 150$ lık bi hesapta 5 kişi paylaştıgı zaman 30$ a gelmesi gerek
  • arkadaşlar hesap değilde eğerki kart şifresi olarak satılıyorsa almamı tavsiye edermisiniz,en azından 20$ kart alıp denemek amaçlı ,ne dersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PSN kardeşligi düzenle forumda, girme bu işlere, biz daha geçen gün 50£ lik organizasyon yaptık, 7 tane oyun geldi kişi başı
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

neden BAN lanıyolar ki? oyunlarda tek 1 paylaşım hakkı kaldıysa fiyat yüksek bile sayılır, 150$ lık bi hesapta 5 kişi paylaştıgı zaman 30$ a gelmesi gerek

bunlar çalıntı kredi kartlarıyla alınan hesaplar. bu yüzden banlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

arkadaşlar hesap değilde eğerki kart şifresi olarak satılıyorsa almamı tavsiye edermisiniz,en azından 20$ kart alıp denemek amaçlı ,ne dersiniz.

emin ol o kişi psn kart satmıyordur sadece hesap satıyordur. çünkü dolandırıcı
  • arkadaşlar ben bir şey daha sizlere danışma istiyorum bu konularda ilk defa girişeceğim zaten psn ortaklığı dedim bu işi bilen arkadaşlarla girmek,psn hesabı değilde kart olarak yani kart şifresi olarak satıldığını farzedelim ,3 kişi bir kartı nasıl kullanabilir yani nasıl paylaşım sağlanabilir.bunuda öğrenmek istiyorum
  • bir psn hesabı alınır, o psn hesabının şifresini ortaklar bilir... o hesap ile her biri alınan şeyi indirebilir... sonra kendi psn hesaplarıyla da oynayıp trophy filan kazanırlar :)
  • quote:

bir psn hesabı alınır, o psn hesabının şifresini ortaklar bilir... o hesap ile her biri alınan şeyi indirebilir... sonra kendi psn hesaplarıyla da oynayıp trophy filan kazanırlar :)

saolasın hocam şimdi sahibindekilere soracağım şifre olarakmı satıyorlarmış yoksa hesap olarak mı şifre olarak satılıyorsa ,ortak arkadaş varmı bana
  • psn kart kodu veriyosa ben organizasyonda başı çekerim, herkese de paylaştırırım oyunları
  • adamlara msj çektim,dedin işte böyle böyle Kart mı yoksa hesap mı ,alacam filan msj yazdık okuyorlar ama cevap yazmadılar daha ne adamlarmış ,eğer eğer kartsa REAL MADRİD hocam senle hemen ortak alırız,
  • cep telefondan hususi msj çektim bu linkteki satış yapan arkadaş yeni hesap gönderiyormuş bundan alınmaz,yalnız bu linkttekiarkadaşada cepten msj çektim ancak daha cevap gelmedi,ayrıca bu linkteki g.g satış yapan bir arkadaş var 100$ 80 tl 50$ 50 tl filan veriyor,ortak olan varsa bu arkadaşlardan alalım veya sizin bildiğininz bir yer varsa ordan alalım arkadaşlar

• ben genelde bu tür PSN organizasyonlarını severim ama PSN kartı PSP GO için aradıgını bilmiyordum, bu durumda ben katılamam, PSP ile uzaktan bile alakam yok çünkü
  • herkez kendi hesabına düşen para hesabı kadar harca yapılmıyormu,
    edit:ben ps3 den indireceğim oyunu yani yine ps3 için psn kartı alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fridaycoffee -- 19 Mayıs 2010; 20:08:15 >
  • hayır hesap bölme yok, mesela 20$ lık kart aldın, sadece 1 tane userde kullana bilirsin o kartı, farz edelim ki 20$ a 2 oyun 1 de tema aldın diyelim, bu içerikleri 5 kişi aynı anda indirilip hesabı ve masrafı 5e bölüyosunuz bu sebeple buldugun 4 ortak seninle aynı kafadan olmak zorunda, aynı oyunları istiyo olmanız lazım yani sen bi liste belirliceksin ve buraya koycaksın, uyan olursa organizasyona katılcak, bu şekilde toplam 4 ortak daha bulcan ve kartı alcaksınız
  • fırat kardeşim sana mesaj atamıyorum o yüzden buraya ABİ İÇERİK NEDİR ACABA.2 KOL İLE OLURSA 150 TL VEREBİLİRİM YOKSA 130 TLDEN FAZLA VEREMEM ZATEN KARGO PARASI ÖDEYECEM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.