Şimdi Ara

Psn Kardeşliği (khan_1903-rodrigez21-scaletti-şanışer-winterice) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ACB bende bitirdim ayrıca yenısı cıktı eskısı alınmaz bence.Yunusun dedıgı jurasic park olabilir eger 18 kasımdan once gelırse.Gokhanın yazdıgı oyunlardan da pek elle tutulur bır sey goremedım ben.Store guncellenince konusalım tekrar.
  • Yunus da ACB'i oynamış sanırım, az önce DH trophy konusundaki kartında gördüm

Jurassic park bana da uyar.Ben göz gezdirince store'da full ps3 oyunlarından bunları bulabildim, başka da var tabi de kesin oynamışızdır onları.Bazı oyunlara 4 kişi de girilebilir aslında, mesela Modnation'da veya Shift 2'de bunu yapabiliriz eğer isteniyorsa.Zaten 50 lira oyun, bir şey farketmiyor.Olmazsa uzlaşılan oyunları (NBA jam ve FNC) alırız sadece.Bir de yarınki store update'ini bekleriz.
  • Evet tüm AC serisini oynadım ben PS3'te. :)

US Psn güncellenmiş Jurassic Park 29 $ olarak gözüküyor büyük ihtimalle 50 TL olur.

O halde son olarak Jurassic Park - FNC - NBA Jam mi alıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Evet tüm AC serisini oynadım ben PS3'te. :)

US Psn güncellenmiş Jurassic Park 29 $ olarak gözüküyor büyük ihtimalle 50 TL olur.

O halde son olarak Jurassic Park - FNC - NBA Jam mi alıyoruz ?

Bu 3 oyun benım ıcın tamamdır alalım derım.Herkes onaylarsa tabıkı.
  • Store güncellenmiş maalesef Jurassic Park yok.

Yeni full oyun olarak Black Ops ve Call Of Juarez BiB gelmiş.

O zaman FNC ve NBA Jam i alalım derim.
  • Hakan uyardı da, acele almamız lazım oyunları.Yarına psn bakıma giriyormuş.Son karar FNC ile NBA herhalde, aslında başka oyunları alıp iyice sömürseydik iyiydi Kardeşliğe elveda maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Hakan uyardı da, acele almamız lazım oyunları.Yarına psn bakıma giriyormuş.Son karar FNC ile NBA herhalde, aslında başka oyunları alıp iyice sömürseydik iyiydi Kardeşliğe elveda maalesef

Abi bulletstorm da alternatif 50 tl miş herlade:))))
  • Son olarak FNC ile NBA jam'i aldım sabahtan, güzel oyunlar gelmedi ki son 1-2 haftada.Hep başka kardeşliklerle aldığımız veya bitirdiğimiz oyunlar var maalesef store'da, onları da alamıyoruz.Süre de kalmadı zaten, ben eve dönene kadar store kapanabilir :)

Neyse ben aldığımız oyunların listesini yollarım pm ile herkese.
  • Eski ortaklara selam. BTF 3 yeni dlc si limited almamıza ragmen 2 kişiye ücretsiz indirme veriyor. dlc indirmeyen almayı düşünen bir arkadaşla ortak alabiliriz, bu ve bundan sonraki dlc ler için sabit ikilide olunabilir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.