Şimdi Ara

Psn Kardeşliği (khan_1903-rodrigez21-scaletti-şanışer-winterice) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen Volkan abi, ayın 18'ine kadar alabileceğimiz ne varsa alalım.Herkes istediği oyunları yazsın, fikir alışverişi yapalım.Aslında şu NFS Run ile Saints Row 3 18'inden önce çıksaydı onları da alabilirdik, neyse artık diğer oyunları sömürelim bari :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 5 Kasım 2011; 13:48:48 >
  • Iyı bayramlar arkadaslar herkese.Benımde aklımda NFS ve SR3 vardı ama ayın 18ınde uygulamaya gecılecegı ıcın bu ıkı oyunu alamıcaz sanırım.Ben bir store'a bakım neler var buraya yazarım fıkırlerımı.Herkes paylassın almak ıstedıgı oyunu.Uncharted 3 olayı da eger 5 kısı yararlanabılıyorsa alalım bence de.Ama 5 kısı oluyor mu acaba bunu ıyı arastırmak lazım.Bır de herkeste uc3 var mı bu da onemlı :)
  • Unc 3 işi zor paketi beş kişi kullansada bundan sonra çıkacak dlc ler %45 indirimliymiş bedava deil yani, almanın anlamı olmuyor.
  • Ben NBA jam alalım derim sizide uygunsa.
  • Herkes öneride bulunsun Modnation racers çok zevkli oyunmuş online güzel oyun.
  • Şu oyunlarda indirim varmış (başka oyunlarda da olabilir tam bilmiyorum, bunları bulabildim), aslında günü 2 Kasım'da bitmiş ama mesela pop trilogy'de hala fiyat aynı.Diğerlerine bakamadım.

quote:

A. Creed 2: 17.50 pounds
    Back to the Future 7.99
    Bomberman Ultra 3.99
    Learning with the PooYoos: 4.79
    Prince of Persia 2008 7.99
    PoP Trilogy 15.99
    Prototype 15.99
    Sam and Max Season 3 9.99
    Space ace 3.99
    Strong Bad 6.29
    Tales of Monkey Island 7.99
    A. Creed Brotherhood Da Vinci Disappearance DLC 5.49
    Army of Two 40th Day DLC 3.99
    Alice Madness Returns DLC 0.79
    V. Chronicles 2 13.99 (PSP only)
    Splinter Cell trilogy 15.99
    Bioshock 2 DLC bundle 7.19
    Dante's Inferno DLCs at 2.39 (Dark Forest) and 3.99 (St. Lucia)
    Dead Rising 2 Skills DLC 1.59
    Dead Space 2 Severed DLC 3.99
    RE 5 DLC packs
    V. Chronciles 2 DLC 1.19

Herkesin istediği bir oyunu alalım derim ben, hepimizin istediği olsun.Benim oyum pop trilogy'e, fiyatı da 40 lira zaten indirimle.Bu fiyatı kaçırmamak için hemen alabilirim de, bir kişi daha ortak olsa yeter bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 6 Kasım 2011; 22:36:42 >

• Tamam herkesin bir tane istediği olsun o zaman.Tabii diğer arkadaşlara da uyarsa.

Fakat ben Spare Parts ve NBA Jam arasında kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Tamam herkesin bir tane istediği olsun o zaman.Tabii diğer arkadaşlara da uyarsa.

Fakat ben Spare Parts ve NBA Jam arasında kararsızım.

Nba jam'i övüyorlardı bayağı, alalım dersen alırız Yunus

Bu arada pop trilogy'nin indirim günü bitmeden, satın aldım arkadaşlar.Cadılar bayramı nedeniyle 90 liradan 40 liraya düşmüş oyun, valla dayanamadım, bu fiyatı kaçıramazdım

Herkes istediği oyunu netleştirsin, topluca alalım Ben hakkımı kullanmış oldum.

• 5 gün kaldı kimseden ses yok, pop trilogy ile finali yaptıkmı?
  • Gökhan US Psn'e Saints Row 3 15 Kasımda gelecekmiş..

us psnden alışveriş yapabilme durumun varsa oyunu alabiliriz istersen.

Yada NBA Jam alıp son noktayı koyalim.
  • Gökhan yarın aksam ki güncellemeyle beraber son alışverişimizi yapalım.
  • O zaman Nba jam'i kesin olarak alıyoruz.Hakan da Fight Night Champion'ı istemişti.Bilgehan ile Volkan abi de oyun belirlerlerse onlar da alınabilir.

Us psn de artık kredi kartı kabul etmiyor maalesef, ancak psn kartla yapılabilir alışveriş.Aslında 18 Kasım'da belki de alabiliriz, belki hemen sözleşmeyi getirmezler psn'e.Oyunun açıklama kısmına da bakmak lazım (5 aktivasyon mu yoksa 2 mi).Kardeşlik bitmeden NFS Run ile Saints Row 3'ü aradan çıkarmak iyi olurdu
  • scaletti ve winterice arkadaslarda gorus bildirsin bugune kadar saolsunlar her oyuna ok dediler herkesin ortak karari olsun yada pop la finali yapalim
  • Winterice-Hakan Fight Night Champions da karar kıldı da Scaletti-Bilgehan'la görüşemedim henüz, pm yollayıp istediği oyunu sorarım :)
  • Modnation racers derim. elinde bu oyun olan varsada sart deil
  • evet arkadaslar yarın aksam bıtırelım işi derim :)
  • http://blog.eu.playstation.com/2011/11/02/motorstorm-apocalypse-now-on-playstation-store/comment-page-2/#comments

Aslında Motorstorm Apocalypse de gelecekti psn'e ama nedense ben göremedim store'da.Şu son 2 gün de bekleyelim, belki update'le güzel başka oyunlar da yakalarız ve finali öyle yaparız :)
  • Başkanlar,

Fight Night Champions veya AC Brotherhood olabilir (Multisi çok sağlam:)) Hangi pop lar var?? warriors with in veya two thrones varsa ben bitirdim...:))

Bence kardeşlik bitmesin 3 - 4 oyun değilde ayda 1-2 oyun alırız..Mesela 120 TL den satışa çıkan sıfır bir oyunu 60 TL den almakta bence karlı...Tabi bu benim düşüncem..
  • Jurasic Park geliyor beyler onuda alalım derim.

Fakat Store hala güncellenmedi bilerek mi yapıyorlar acaba ?
  • Valla hiç güzel oyun geldiği yok, 18 Kasım sonrasına mı saklıyorlardır nedir... :)

Bu arada sadece Fight Night Champions ile Nba Jam de uzlaşabildik sanırım.Bazı oyunlar birbirimizde var.Mesela Modnation'ı Scaletti başka bir kardeşlikle satın almış.ACB de bende vardı Gerçi eğer grupta benim haricimde oynayan yoksa yine girerim ACB'e, sorun değil.

Store'da böyle oyunlar kalmış

Red Faction Armageddon 130 lira
    The house of the dead 100 lira
    Homefront 65 lira
    Mass Effect 2 130
    Warhammer 130 lira
    Shift 2 Unleashed 50 lira
    Siren Blood Curse 50 lira
    Split Second:Velocity 48 lira

Yarın akşama kadar kesin karar verelim.Başka oyun aklına gelen varsa yazsın

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.