arkadaşlar başıma ilk defa böyle bir şey geliyor:D "Tank Battles" isimli oyunun full game upgrade'ni ödedim. Fakat oyunu indireceğim bir dosya yok... Yani demosu yok. Başka yerde çıkan bir dosya var Full Game yazıyor onda ama aynı parayı tekrar ödemem gerekiyor o zaman... yani 6kblik bir dosya indirdim ama oyunun bunu açacak halini nasıl bulucam Searchten aradığımda yine bu çıkıyor..
Ne biçim sorunmuş ya bilen yok mu merak ettim.
Bildiğim kadarıyla o 6 kblık dosya elindeki demo oyunu otomatik olarak full yapıyor,yani yeni bir şey indirmen gerekmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: PlayerX
Bildiğim kadarıyla o 6 kblık dosya elindeki demo oyunu otomatik olarak full yapıyor,yani yeni bir şey indirmen gerekmiyor.
evet arkadaş haklı galiba wipeout da öyleydi 100 kb dosyayı indirince oyun full oluyordu
adam zaten olayin farkinda demosunu buladim diyor belki kaldirmislardir baska ulke psnlerinde bak onlardada yoksa sonye mail at durumu incelesinler
ama illaki vardir diye dusunuyorum upgrade satan adam demoyu niye koymasin amelemi o kadar
arkadaşlar teşekkür ederim ama zaten OYUNUN DEMOSU elimde veya indirebileceğim bir yerde olsa onu indirir çalıştırırım.
2 Şekilde var oyun;
- Full Game Upgrade - Full Game
ikisi de farklı yerlerde , zaten full game upgrade için ödeme yaptım... ve 6kb lik dosya geldi. fakat demo PSNde o bölümde yok, hatta hiçbir bölümde yok. diğer dosya da full game olan tekrar ödemem gerekiyor.
Türkiye PSN'den aldım, şimdi USA'dan demoyu indirdim ama olmadı bide UK'den deneyeceğim:)
oyunu indirdiginde online icin ekle beni psn:kelto3
o oyun bende de var, cevabı biliyorum. Söylim mi?
quote:
Orijinalden alıntı: SuSpect_tr
o oyun bende de var, cevabı biliyorum. Söylim mi?
yok söyleme.
arkadaşlar sorunu hallettim, TR psn'den almıştım oyunu, USA'dan indirdim açılmadı, malesef UK psn açmak zorunda kaldım. Onu kabul etti. Teşekkür ederim herkese, şimdi psne ekleyeceğim online oynayanları:)