Şimdi Ara

----PSN HESAPLARI TAKAS BÖLÜMÜ(ANA KONU)---- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.531
Cevap
27
Favori
107.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I-C-O

Hacilar selamün aleyküm, su Psn üzerinde satilan Resident Evil 5 Gold Edition da sadece ek paketler mi var yoksa hem orijinal Resident Evil 5, hem de ek paketler mi var?

kardesss gold edition da oyun arti su jill ve chris ile oynanan bolum var ama ek paket yok olsaydi adi goty edition olarak piyasaya surulurdu... ek paket cekerse kisinin cani,,gider store dan indirir hani... =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislikgitar -- 10 Haziran 2012; 21:30:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Reisler üsteki soruya bir cevap bekliyorum, hadi elden ele daldan dala dal dal.

Ana oyun ve ek paketler birliktedir. Bende disk olarak var ordan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: air.rainmaker

quote:

Reisler üsteki soruya bir cevap bekliyorum, hadi elden ele daldan dala dal dal.

Ana oyun ve ek paketler birliktedir. Bende disk olarak var ordan biliyorum.

re5 ile re5 gold arasinda su arti oyun dan baska bi fark goremedim.. bende kutulu duz vardi sattim sonra store dan goldlusunu indirdim oyun disinda bi fark yok

• pislikgitar, air.rainmaker(Nick kâfiyeli dilime takildi ) Eyvallah haci agalar. Kutuluyu bende biliyorum. Psn den baktimda Resident Evil 5 Gold Edition 22.90 Tl, çok ucuz. RE4 bile 39 küsürlerde. Bu yüzden garipsedim. Kisaca reisler, Psn de satilan Resident Evil 5 Gold Edition da orijinal Resident Evil 5 var mi?
  • gold'un tek farkı move lada oynanabilmesi.

evet 5 de var içinde gold diyor zaten yani normal sürümden üstün. biraz araştırıp veya mantık yürüterek de anlıyabilirsiniz. ama sürekli ps3 oynadığınız için dikkatinizi topluyamıyor. ve otizme doğru gidiyorsunuz dikkat edin. çünkü yukarıdaki lerde senin sorduğun sorunun cevabını vermek yerine başka şeyler söylüyorlar.

bu işleri bırakıp kitap okumaya başlayın kitabı bıraktım gırgır redkit falanda okusanız olur. yeterki OKUYUNNNNNNNNNN
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanacikgoz1

psnden BF3 varsa alacagım pmden ulasın

Dostum oyun ucuzladı zaten neden psn'den alıyosun komik olur git kutulu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

oyunu 160 tl den assagı satan yok backto karkandlısıda aynı normalıde 1 aydır bakıyorum nıhayetınde buldum bı yerden 89 tl ye bırde para sıkıntısı oldugundan mevbur kalıyorum psn ye

sonunda aldım salı gunu gelecek premuım alacak varsa pm atsın psn den kardeslık yaparız
  • quote:

quote:

quote:

oyunu 160 tl den assagı satan yok backto karkandlısıda aynı normalıde 1 aydır bakıyorum nıhayetınde buldum bı yerden 89 tl ye bırde para sıkıntısı oldugundan mevbur kalıyorum psn ye

sonunda aldım salı gunu gelecek premuım alacak varsa pm atsın psn den kardeslık yaparız

spot mağazalarından alacaksın dostum teknosa gibi yerlerden oyun alma.

• classlord23 Eyvallah sagolasin. Mantik yürütmek diyorsunda Psn de 3 oyunun 22 TL olmasi Türkiye de mantik disi. Code Veronica falan 40 TL. Sandim ki sadece ek paketler var, ek paket fiyatinada neredeyse RE5 geliyor. Mantik budur. Ayrica bazi sitelerede baktim orijinal RE5 oldugunu görmedim. Yillardir buradayim, saçma konular açmam, sorularim varsa önceden açilmis konulardan devam ederim. Sormadan öncede tabii yeri gögü arastiririm. Kitaplarla aram yok, kagit gazete dergi okurum, internettende birseyler okurum. Kafiyeler olustururum kendi kendime. Kisaca ohuyyom ben herseyi. Bu arada reisler önceki sayfalari okudum dolandirma olmus. Ayiptir günahtir yav. Kul hakki yiyilmez bogazdan inmez. Bir insanin itibarina leke gelecegine tüm parasi gitsin, bir insan haram yiyecegine ölsün. Benim düsüncem bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 11 Haziran 2012; 1:22:58 >

• Beyler Darksiders veya GTA EFLC hesabı var elimde takas etmek isteyen var mı adam akıllı bir oyunla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 11 Haziran 2012; 13:17:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

gold'un tek farkı move lada oynanabilmesi.

evet 5 de var içinde gold diyor zaten yani normal sürümden üstün. biraz araştırıp veya mantık yürüterek de anlıyabilirsiniz. ama sürekli ps3 oynadığınız için dikkatinizi topluyamıyor. ve otizme doğru gidiyorsunuz dikkat edin. çünkü yukarıdaki lerde senin sorduğun sorunun cevabını vermek yerine başka şeyler söylüyorlar.

bu işleri bırakıp kitap okumaya başlayın kitabı bıraktım gırgır redkit falanda okusanız olur. yeterki OKUYUNNNNNNNNNN

ilk mesajima bak ne yaziyo ondan sonra gel konusalim super zeka arkadasim.. turkce takma ismi yediremiyorsun kendine tamam anladikta, cok gelismis taklidi yapip kitap okuyun laflarina girme bari.. cin ali oku sen turkceyi seversin belki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislikgitar -- 11 Haziran 2012; 2:21:05 >

• Arkadaşlar konu ile ilgili cümleler kurmaya çalışın aksi takdirde yöneticiyi biliyorsunuz
  • quote:

Hacilar selamün aleyküm, su Psn üzerinde satilan Resident Evil 5 Gold Edition da sadece ek paketler mi var yoksa hem orijinal Resident Evil 5, hem de ek paketler mi var?

Ek Pakette var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

Orijinalden alıntı: Trickmaster10

Hesapta bulunan oyunlar

İnfamous

Little big planet

Battlefield 3 (tüm DLC'leri)

Hesapta 2 kişilik yer vardır

Bf3 ve dlclerimi yoksa sadece dlclermi ?

arkadaşım sakın inanma bu ......... için şikayet konuları bile açıldı sahtekarın teki milleti kandırıp hesaplara konuyo burdan ağız dolusu küfürlerimle saygılarımı sunuyorum trickmaster'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vejeteryanzombi -- 12 Haziran 2012; 10:10:51 >

• 1.hesap- Crysis 1-2
    2.hesap- nba jam, İnfamous:festival blood, if2 festival blood dynamic theme, dungeon hunter:alliance, burn zombie burn
    3.hesap- İnfamous 2

her türlü takas tekliflerine açıktır. Daha önce kardeşlik yapmış, kardeşliğin edebini bilen kişiler teklif yapsın.
  • Fifa12 hesabım takaslık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulascayanoglu

Fifa12 hesabım takaslık...

PM attım.
  • 1. Hesap: Fight Night Champion + From Dust

2. Hesap: Journey

Psn hesapları takasa açıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

1. Hesap: Fight Night Champion + From Dust

2. Hesap: Journey

Psn hesapları takasa açıktır.

PM
  • quote:

Beyler Darksiders veya GTA EFLC hesabı var elimde takas etmek isteyen var mı adam akıllı bir oyunla?

Beyler güncel
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.