Bildirim
Psn hesabı açtım yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Değerlendirmekten kastın ne? Hesabı açtıysan ne güzel, tak oyunu oyna işte -
Yani hesabı actım ama arkadas eklemek falan onlarla ilgili hicbisey bilmiyorum bende 1 yildir ps3 vardi ama online hesabı yeni actığım icin bisey bilmiyorum yardımcı olabilirseniz mutlu olurum -
quote:
Orijinalden alıntı: Androidfan
Yani hesabı actım ama arkadas eklemek falan onlarla ilgili hicbisey bilmiyorum bende 1 yildir ps3 vardi ama online hesabı yeni actığım icin bisey bilmiyorum yardımcı olabilirseniz mutlu olurum
oyunun menüden gir multiplayer oyna.arkadaş ekleyeceksen ps3 menüden en sona gel.add friende gir en üste ekleyeceğin kişinin id sini yaz.yolla.sadece mesaj yollayacaksan ve o kişi sende ekli değilse create message a gel en üste göndereceğin kişinin id sini yaz altada mesajını yaz.menü zaten gayet sade.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadShot467 -- 9 Haziran 2012; 15:37:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DiRTyMoNeY_35x
quote:
Yani hesabı actım ama arkadas eklemek falan onlarla ilgili hicbisey bilmiyorum bende 1 yildir ps3 vardi ama online hesabı yeni actığım icin bisey bilmiyorum yardımcı olabilirseniz mutlu olurum
oyunun menüden gir multiplayer oyna.arkadaş ekleyeceksen ps3 menüden en sona gel.add friende gir en üste ekleyeceğin kişinin id sini yaz.yolla.sadece mesaj yollayacaksan ve o kişi sende ekli değilse create message a gel en üste göndereceğin kişinin id sini yaz altada mesajını yaz.menü zaten gayet sade.
Cok tesekkürler tüm sorularımı cevapladın
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DiRTyMoNeY_35x
quote:
Cok tesekkürler tüm sorularımı cevapladın
önemli değil.bu aralar pek girmiyorum ama istersen ekleyebilirsin psn : OZULKER_TR
-
Tamamdır eklerim bir yarım saate kadar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X