Şimdi Ara

Psn hesabı açtım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben yeni bir psn hesabı kurdum fakat nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum.Elimde nba2k11 uncharted 2 red dead redemption ve nfs shift var.

• Değerlendirmekten kastın ne? Hesabı açtıysan ne güzel, tak oyunu oyna işte
  • Yani hesabı actım ama arkadas eklemek falan onlarla ilgili hicbisey bilmiyorum bende 1 yildir ps3 vardi ama online hesabı yeni actığım icin bisey bilmiyorum yardımcı olabilirseniz mutlu olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidfan

Yani hesabı actım ama arkadas eklemek falan onlarla ilgili hicbisey bilmiyorum bende 1 yildir ps3 vardi ama online hesabı yeni actığım icin bisey bilmiyorum yardımcı olabilirseniz mutlu olurum

oyunun menüden gir multiplayer oyna.arkadaş ekleyeceksen ps3 menüden en sona gel.add friende gir en üste ekleyeceğin kişinin id sini yaz.yolla.sadece mesaj yollayacaksan ve o kişi sende ekli değilse create message a gel en üste göndereceğin kişinin id sini yaz altada mesajını yaz.menü zaten gayet sade.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadShot467 -- 9 Haziran 2012; 15:37:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiRTyMoNeY_35x

quote:

Yani hesabı actım ama arkadas eklemek falan onlarla ilgili hicbisey bilmiyorum bende 1 yildir ps3 vardi ama online hesabı yeni actığım icin bisey bilmiyorum yardımcı olabilirseniz mutlu olurum

oyunun menüden gir multiplayer oyna.arkadaş ekleyeceksen ps3 menüden en sona gel.add friende gir en üste ekleyeceğin kişinin id sini yaz.yolla.sadece mesaj yollayacaksan ve o kişi sende ekli değilse create message a gel en üste göndereceğin kişinin id sini yaz altada mesajını yaz.menü zaten gayet sade.

Cok tesekkürler tüm sorularımı cevapladın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DiRTyMoNeY_35x

quote:

Cok tesekkürler tüm sorularımı cevapladın

önemli değil.bu aralar pek girmiyorum ama istersen ekleyebilirsin psn : OZULKER_TR

• Tamamdır eklerim bir yarım saate kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.