Şimdi Ara

PSN Gamer Card nasıl konulur imzaya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • playfire veya, yourgamercard'dan kendinize oyuncu kardı yapabiliyosunuz ve hatta forum'lara koyabilmek için bir güzel forum kodu da koymuşlar, sorun şu ki bunu copy paste ile koyduğumda o kard oluşmuyo, mesela direkman copy paste ile imzama ekledim ama olması gerektiği gibi olmadı. neden böyle? hani çok gösterişli bir card'ım yok da olsa güzel görünür bence

• quote:

Orijinalden alıntı: U_R_DIED

playfire veya, yourgamercard'dan kendinize oyuncu kardı yapabiliyosunuz ve hatta forum'lara koyabilmek için bir güzel forum kodu da koymuşlar, sorun şu ki bunu copy paste ile koyduğumda o kard oluşmuyo, mesela direkman copy paste ile imzama ekledim ama olması gerektiği gibi olmadı. neden böyle? hani çok gösterişli bir card'ım yok da olsa güzel görünür bence

Forumda imza sınırı var. 100 x 100 px ve 20 kb üzeri resim koyamazsın. Yani link düzgün çıksa da silinir boşuna kasma. Oyuncu kartını göstermek istiyorsan DH Trophy konusuna at orda herkes paylaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 13 Eylül 2011; 13:11:00 >
  • Ah bir de su nickini degistirsen, Ingilizcenin icine etmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: U_R_DIED

playfire veya, yourgamercard'dan kendinize oyuncu kardı yapabiliyosunuz ve hatta forum'lara koyabilmek için bir güzel forum kodu da koymuşlar, sorun şu ki bunu copy paste ile koyduğumda o kard oluşmuyo, mesela direkman copy paste ile imzama ekledim ama olması gerektiği gibi olmadı. neden böyle? hani çok gösterişli bir card'ım yok da olsa güzel görünür bence

Forumda imza sınırı var. 100 x 100 px ve 20 kb üzeri resim koyamazsın. Yani link düzgün çıksa da silinir boşuna kasma. Oyuncu kartını göstermek istiyorsan DH Trophy konusuna at orda herkes paylaşıyor.

çok sinir bozucu yaaa, böyle saçma şey mi olur? oyuncu kartı'm 92 kb'mış. insanlar buraya daha çok donanım, teknolojik aletler ve oyunlar için geliyo. böyle kural mı olur ya?
    bu arada imzan güzelmiş, kuralları geçmeden bu kadar güzel yapabildiğin için de ayrıca tebrik ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Ah bir de su nickini degistirsen, Ingilizcenin icine etmisin

ben mi? haha
  • peki o zaman mesela 350x19'luk bir user bar'ı resize yapıp 100'lere düşürdükten sonra buraya nasıl atıcaz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.