Şimdi Ara

PSN`e bağlanamıyorum LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diğer userlarımdan PSN`e bağlanıyorum ancak en çok oyun oynadığım kullanıcıdan bağlanamıyorum.

Oyun içinde iken PSN`den bağlantım koptu.Hala da bağlanamıyorum.An error has occured diyor.(8002A548)

Yardım edebilecek birileri var mı?

PSN sayfasında şöyle bir sorun alıyorum

Transfer My Old Account Information

If you previously signed up to eu.playstation.com, enter your existing user name (email address) and password below and we'll transfer your details to your new account. You must do this to activate your new profile.

• merak etme hocam aynı sorunu bende alıorum,arastırıdm psnle ılıgılı bı bakım yuzundenmıs,endıseye gerek yok

edit:uk psn benımkıde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcemm -- 19 Şubat 2010; 3:28:35 >
  • kardeş içimi rahatlattın ama yine de sorun çözülmeden rahatlamam....okuduklarıma göre, yeni şifre isteyip sorunu halleden olmuş.yani bir Transfer olayı sanırım yapılmak zorunda.

Hani biz birşey yapmadan çözülecek gibi gelmiyor.Uyuz oldum ya :D
  • ben oyle okumadım hocam sen sımdılık bısı yapma bence bı yarını bekle,olmazsa yıne konusulur burda,ıyı geceler
  • ben Official Playstation website ta, karşıma çıkan resmi de göstereyim...Orda Sign in durumdayım....

http://img641.imageshack.us/img641/5314/psn.jpg
  • Aynı sorun bende de mevcuttu. Ben 2. seçeneği tıkladım devam ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.