Şimdi Ara

PSN DEN OYUN ALIP INDIRME YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba psn den daha önce hiç oyun satın almadım.Bu yüzden size danışmak istedim 20GB lık bir oyun alsam iner mi inmesinde sıkıntı çıkar mı ? Ne kadar sürede iner ? Kurulu bir oyun ile aynı kalitede olur mu ? Sorulara yanıt verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete0071

Arkadaşlar merhaba psn den daha önce hiç oyun satın almadım.Bu yüzden size danışmak istedim 20GB lık bir oyun alsam iner mi inmesinde sıkıntı çıkar mı ? Ne kadar sürede iner ? Kurulu bir oyun ile aynı kalitede olur mu ? Sorulara yanıt verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Isterse 100gb olsun iner. Oyun aynı firmanın oyunu yani orijinal. Ne kadar zamanda ineceği senin internet hızına bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar merhaba psn den daha önce hiç oyun satın almadım.Bu yüzden size danışmak istedim 20GB lık bir oyun alsam iner mi inmesinde sıkıntı çıkar mı ? Ne kadar sürede iner ? Kurulu bir oyun ile aynı kalitede olur mu ? Sorulara yanıt verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Herhangi bir sıkıntı çıkmaz iner.

ne kadar sürede iner yanıtının cevabı senin internet hızın ile alakalı olarak değişir ben 20gblık watch dogsu 3mbit internet ile yaklaşık 10-11 saatte full indirmiş oldum.

kutulu oyun ile psnden alınan oyun arasında hiçbir kalite farkı olmaz tamamen aynıdır.
  • Çok teşekkür ederim hepinize indirsem yani kurulu oyunu ile hiçbir fark olmaz grafik anlamındada ?
  • quote:

Çok teşekkür ederim hepinize indirsem yani kurulu oyunu ile hiçbir fark olmaz grafik anlamındada ?

hayır gram fark olmaz gönül rahatlığı ile indirebilirsin bu arada internet hızın kaç mbit ?
  • 6mbit internet var bendede çok teşekkür ederim içim rahatlatınız saolun
  • quote:

6mbit internet var bendede çok teşekkür ederim içim rahatlatınız saolun

önemli değil ne demek.

6mbit ile yaklaşık 6-7 saatte 20gblık oyunu indirmiş olursun büyük ihtimalle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ÇOK SAOLUN
  • Yardım gerekirse sizden isticem
  • quote:

Yardım gerekirse sizden isticem

bu arada indirmeye başladığında oyun oynamayacaksan eğer boşu boşuna açık bırakmana gerek yok makinayı bekleme moduna alırsın boşuna çalışmamış olur hemde arka planda indirme işlemine devam etmiş olursun
  • Mete0071 M kullanıcısına yanıt
    Kimse en önemli şeyi söylememiş indirme esnsında internetinin 1 snlik kopuşu oyunun bütün dosyalarını indirmede hata alırsın indirme esnasında internetinin gitmemesine çok dikkat makinenin kapanması önemli değil açıp indirmeye devam edebilirsin. İnternetin koparsa indirmeyi iptal edip tekrardan indir inmesini bekleme çünkü hata alırsın zamandan kaybedersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim saolun yani indirirsen internet kipmamalı koparsa baştan indirmeme lazım bide mesela birkaç kez int gitti kaç kere baştan indirme hakkım varr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.