Şimdi Ara

Psn'den oyun alamıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 5 gündür Psn'den oyun alamıyorum.GoW Volume 2'yi almaya çalıştım ve bu hatayı gördüm
    An error has occurred.
    (80023102)
    Bu hatayı gördükten sorna başka oyun almayı denedim fakat yine aynı hatayı verdi.Kredi kartında limit var ve hiçbir sorun yok acaba bu hatanın nedeni ne olabilir arkadaşlar ?

• psn den oyun almayı bilmem ama bu sorun normal demo indirirken oyundayken falanda oluyor tekrar dene elbet bi kere olur olmuyorsa ps3 ve modeme reset atmayı dene olmuyorsa psn oyun alımı ile ilgili bir durumsa bilemicem
  • Sağol hocam cevabın için.Modeme reset attım Ps'yede attım fakat yine aynı hatayı veriyor nedir bu ya fıtık olcam
  • bende alamıyordum ki hala alamıyorum artık bıraktım aynı sorun bendede oldu hatta sonra hizmet bedeli diye para çekip durdu her yapmaya çalıştığımda .. şimdi başka bir psn hesabı açmayı düşünüyorum re4 için. bence hesap bilgilerini kontrol et ben deneye deneye 4 tl mi kaptırdım psn e mail de attım sonye ama bir işe yaramadı
  • Sony müşteri hizmetlerini aradım yoğunluk dedi sabaha doğru saat 4 gibi deneyeceğim umarım o zaman olur
  • hocam onceden oyun aldınız mı hıc bu kartınızla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

hocam onceden oyun aldınız mı hıc bu kartınızla ?

Evet aldım
  • hmmm kotu olmus. umarım cozersınız en kısa zamanda
  • Bu kodun anlamı anlık DNS sorunu ve sunucu yoğunluğuydu sanırım. Peş peşe denemeniz gerek. Mutlaka denk gelecektir. Sadece oyun satın almalarda değil, store içerisinde dolaşırken, oyun oynarken veya demo indirirken de karşınıza çıkabiliyor. DNS değiştirmek bir çözüm olabilir. Open DNS kullanabilirsiniz mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Bu kodun anlamı anlık DNS sorunu ve sunucu yoğunluğuydu sanırım. Peş peşe denemeniz gerek. Mutlaka denk gelecektir. Sadece oyun satın almalarda değil, store içerisinde dolaşırken, oyun oynarken veya demo indirirken de karşınıza çıkabiliyor. DNS değiştirmek bir çözüm olabilir. Open DNS kullanabilirsiniz mesela.

benimde dediğim gibi böyle düşünüyorum ama dns değiştiren bir iki kişi tanıyorum yine aynı sorunlar oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Bu kodun anlamı anlık DNS sorunu ve sunucu yoğunluğuydu sanırım. Peş peşe denemeniz gerek. Mutlaka denk gelecektir. Sadece oyun satın almalarda değil, store içerisinde dolaşırken, oyun oynarken veya demo indirirken de karşınıza çıkabiliyor. DNS değiştirmek bir çözüm olabilir. Open DNS kullanabilirsiniz mesela.

Hocam valla dediğin dnsleri yaptım düzeldi fakat bu dnsler ile pcden internete girilmiyor.Eski haline getirdim ama hala yavaş.Neyseki GoW'u indirebildim sonunda çok teşekkürler hocam fakat.
    GoS'yı 2 saattir indiriyorum daha %20
  • Bu ne böyle ya bi GoS indiriyim dedim 9375 MB boyutu var.5 saat önce indirmeye başladım hala %29
  • GoS dediğin Ghost of Sparta ise bende de o iki oyunu indirirken acaip yavaştı. Sorun sende olmayabilir. Open DNS, ülkemizde en hızlı ve sağlıklı çalışan DNS'dir. Bazıları Google DNS'in daha hızlı olduğunu savunsa da, ülkemiz söz konusu olduğunda Open DNS az bir farkla öndedir. Bu sebeple, Open DNS'den şaşmayın derim. Hatta PC'de falan ayarlamaktansa, direk modemden ayarlayın ki evdeki internetten yararlanan tüm cihazlarda aynı anda Open DNS'den yararlansınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocacola10

Arkadaşlar son 5 gündür Psn'den oyun alamıyorum.GoW Volume 2'yi almaya çalıştım ve bu hatayı gördüm
    An error has occurred.
    (80023102)
    Bu hatayı gördükten sorna başka oyun almayı denedim fakat yine aynı hatayı verdi.Kredi kartında limit var ve hiçbir sorun yok acaba bu hatanın nedeni ne olabilir arkadaşlar ?

Merhaba psnden
    Bende urun satin alamiyorum nasil cozdunuz yardimci olabilirmisiniz
  • Suan ben 1 yillik plus almaya calisiyorum ama alamiyorum senin aldigin hatayi aliyorum
  • Bende dün KOF 13 alayım dedim. Aynı hatayı verdi durdu, üstüne birde para çekiyor hırbolar
  • Aynı dert bende mevcut şuan... Battlefield 3 almaya çalışıyorum,alamıyorum...
  • hangi kartları kabul ediyor psn soyliyebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.