Şimdi Ara

PSN'den GTA IV Aldım Ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psn üzerinden gta ıv complete edition aldım.GTA Iv'ü yükledim gay tony ile the lost damned'i de yükledim ama oyuna girince Gay tony'yi oynamak ister misiniz diye sordu ? Bende hayır dedim ve oyun aniden açıldı.Ama the lost damned'i seçmek için herhangi bir seçenek gelmedi.Ben de gay tony ile the lost damned'i sildim.Kayıtlı verilerini de sildim.Sonra tekrar yükledim.Ama yine aynı sorun.Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• "Oyun Verileri Yardımcı Programı" yazıyor. oradan silin.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    oradan da sildim işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Oxidane

oradan da sildim işte

Kayıtlı Veriler değil. (Oyun Verileri Yardımcı Programı) yazan yerden silmelisin. tabi diğerini de silin.
  • depolamadan siliceksin işte olmadımı hala
  • Baytar. kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar mesela sildikten sonra tekrar yüklüyorum ya gay tony'i yükledikten sonra kurmamı istiyor.Ama the lost damned'i kurmamı istemiyor.Direkt yüklüyor.Facebook'ta falan da bu sorunla karşılaşan gördüm.Hala da çözememiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Ballad of Gay Tony veya The Lost and Damned DLC'lerini oynamak istiyorsan ilk önce bunları PSN'den indirip kurman gerekiyor. Daha sonra GTA 4'e giriş yap. Oyundayken "Start" tuşuna bas ve açılan menünün en sağındaki sekmedeki "New Game" yani yeni oyun yazan yeri seç. Sana hangi içerik için yeni oyuna başlamak istiyorsun gibi bir soru soracaktır. Oradan istediğin DLC'yi seçip başlayabilirsin. Daha sonra ana oyundan veya DLC'den kaldığın yerden devam etmek için de "Start" menüsünden o oyuna ait save dosyasını seçmen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 11 Ocak 2015; 17:41:51 >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Diyorum işte her şeyi kuruyorum fakat oyuna girince sadece Gay Tony DLC'si geliyor.Diğer DLC gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxidane

Diyorum işte her şeyi kuruyorum fakat oyuna girince sadece Gay Tony DLC'si geliyor.Diğer DLC gelmiyor

DLC'lere nasıl başlayacağını yukarıdaki mesajımda açıkladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.