Şimdi Ara

PSN alıs verişi için ininal kart (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
6
Favori
24.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.Dot

PSN alıs verişi için ininal kart

Bu Bir MasterCard'dır

Kartınızla Türkiye'de ve yurt dışında MasterCard logosu bulunan milyonlarca işyerinde alışveriş yapabilirsiniz.

Bu neyin nesi o zaman Bir kaç kişi daha var,para yükleyip PSN'de hata kodu ile karşılaşan.

Alıntıları Göster
    Hacı mastercarda neden takılıyorsun?

Onunla alakası yok olayın..

Sorun isim soyisim büyük ihtimal.. Daha adres bilgileri falan var..

İninal kart alırken ne isim sorar ne adresi bastırırsın 30 tl yi alırsın kartı..

Konuyu açan arkadaş gelsin nasıl yaptığını anlatsın bakalım bende merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Hacı mastercarda neden takılıyorsun?

Onunla alakası yok olayın..

Sorun isim soyisim büyük ihtimal.. Daha adres bilgileri falan var..

İninal kart alırken ne isim sorar ne adresi bastırırsın 30 tl yi alırsın kartı..

Konuyu açan arkadaş gelsin nasıl yaptığını anlatsın bakalım bende merak ettim.
    MasterCard gibi kullanbileceğimizi düşündüm ben.

Yarın formu doldurayım diyorum ama kart kim bilir ne zaman gelir.Denediğim zaman editleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Dot -- 5 Haziran 2013; 2:18:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Dot

MasterCard gibi kullanbileceğimizi düşündüm ben.

Yarın formu doldurayım diyorum ama kart kim bilir ne zaman gelir.Denediğim zaman editleyeceğim.

Alıntıları Göster
    Migros veya PTT ye gidiyorsun hacı bana ininal kart ver diyorsun..

Sonra elinde bir kartla geliyor veriyor sana kartı 30 tl veriyorsun 5 tl kart ücreti + 1 tl para yükleme ücreti..

kartında son olarak 24 tl kalıyor..

Yani ne zaman gidip alırsan o zaman kart elinde olur..
  • ininal kartin ustunde isim yazmasi gerekiyor mu? zaten aldiktan sonra ininal sitesinden aktive ediyorsun, boylelikle kayit olmus oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 5 Haziran 2013; 5:05:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cityzens

ininal kartin ustunde isim yazmasi gerekiyor mu? zaten aldiktan sonra ininal sitesinden aktive ediyorsun, boylelikle kayit olmus oluyor
    kartın istine alırken söylerseniz isim yazıyolar sanırım facebook adresinde böyle yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Bu Bir MasterCard'dır

Kartınızla Türkiye'de ve yurt dışında MasterCard logosu bulunan milyonlarca işyerinde alışveriş yapabilirsiniz.

Bu neyin nesi o zaman Bir kaç kişi daha var,para yükleyip PSN'de hata kodu ile karşılaşan.

Ben kullanirken kendi ismimi yazdim adres kisminada kayit olurken yazdigim adres direk cikti awatarimi satin aldim bi sorun yasamadim her yuklemede 1 tl kesiliyo dorudur isimi gorsun yeter 1 tl onemli deyil

• Arkadaşlar bende bi bilgi ekliyim ptt min 10 tl fakat diğer yükleme noktalarında 25 ve katlarınî yükleyebiliyoruz.
  • Arkadaşlar yapılabilen var mı PSNden alışveriş? Alacaktım bende sonra sorun olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem_1903

Arkadaşlar yapılabilen var mı PSNden alışveriş? Alacaktım bende sonra sorun olmasın ?
    bu olay iyiymiş bana yarıycak gibi
  • En fazla kaç tl yükleyebiliyoruz?
    İsim soyisim olayı nasıl oluyor.
    Adres olayı nasıl oluyor?
  • quote:

Sonra elinde bir kartla geliyor veriyor sana kartı 30 tl veriyorsun 5 tl kart ücreti + 1 tl para yükleme ücreti..

Üstünde yazmasa da kaydolurken isim veriyormuşsun, karttaki isim yerine onu yazıyorsun.Store'dan sorunsuz alış veriş yapanlar var;
  • Ad soyada İNİNAL KART yaziluyor arkadaslar ben kullaniyorum guzel bir icat
  • quote:

quote:

Üstünde yazmasa da kaydolurken isim veriyormuşsun, karttaki isim yerine onu yazıyorsun.Store'dan sorunsuz alış veriş yapanlar var;

Bazıları isim yerine Master Card yazıyorsunuz diyorlar. Emin misin hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

quote:

quote:

Bazıları isim yerine Master Card yazıyorsunuz diyorlar. Emin misin hocam?

Alıntıları Göster
    Ben denemedim.

frenzy'i hocamın gönderdiği PM ve mesajlar

PM:kendi ismimi ve soyisimimi verdim hocam. satın alırken kendi üzerime almıştım

1.Mesaj: Evet hocam Store da kullandım. Kartı satın alırken bir isim verip satın alıyoruz ya, işte o ismi veriyoruz isim isteyen sitelerden alışveriş yaparken.
    Yani kartı siz aldıysanız kendi adınızı soyadınızı yazacaksınız.

2. Mesaj: Hocam isim isteyen tüm alışveriş sitelerinde kartı satın alırken vermiş olduğumuz ismi yazıyoruz. Kartı siz satın aldıysanız ve satın alırken kendi adınızı verdiyseniz isim isteyen yere kendi adınızı yazacaksınız. Store'da ben öyle yaptım ve plus üyeliğini bu kart ile aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Dot -- 5 Haziran 2013; 11:01:34 >

• quote:

Ad Soyad isteyen sitelerde kullanılamıyor hacım..

Bunu PSN de ad kısmına ne yazarak kullanmışlar merak ettim..

Ya da ad soyad isteyen sitelerde kullanan var mı kullanan varsa nasıl?

Aynen hocam mesela cepteparacard da ilk ciktiginda bunun gibiydi ama isim soy isim yazmadigindan alisveris yapamiyordunuz cogu siteden
  • Birde steamda calisirmi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Birde steamda calisirmi acaba ?

Çalışır.
  • quote:

quote:

Çalışır.

Tenks yu

Basvuru icin sitelerine girdim satil al dan doldurdum bilgileriniz alindi dedi bana simdi eve ucretsiz ve bos kart mi yollayacaklar geldiginde para verecek miyim birde bana mail gelmedi talebiniz alin,istir diye
  • quote:

quote:

Çalışır.

Psnden alışveriş yapabiliyor muyuz diye soran arkadaşlara:

Sony Ent Network olarak geçiyor kart hareketlerinde. Psn plus ı bu şekilde aldım. Bu ay da yenilemeyi düşünüyorum.
    Ayrıca isim yerine İNİNAL KART vs gibi saçma isimler yazmıyoruz. Kartı satın alırken verdiğimiz isim ve soyisimi kullanıyoruz. Kart anonim olarak satın alınmıyor, şahıs adına satılıyor.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=209377395876501&set=pb.188756371271937.-2207520000.1370420791.&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-ash3%2F941875_209377395876501_1846012566_n.png&size=499%2C200&source=timeline_photo_stream

quote:

ininal
    Sevgili ininal Kart kullanıcıları;

Birçok alışveriş ve e-ticaret sitesinde Kredi Kartı ile ödeme kısımlarında İsim ve Soyisim seçenekleri bulunduğu için; ininal kartınız ile yapacağınız ödemelerinizde bu alanlara kendi isim ve soyisimlerinizi girerek alışveriş ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme kısımlarında Mastercard seçeneğini işaretlemeyi sakın unutmayın!

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Psnden alışveriş yapabiliyor muyuz diye soran arkadaşlara:

Sony Ent Network olarak geçiyor kart hareketlerinde. Psn plus ı bu şekilde aldım. Bu ay da yenilemeyi düşünüyorum.
    Ayrıca isim yerine İNİNAL KART vs gibi saçma isimler yazmıyoruz. Kartı satın alırken verdiğimiz isim ve soyisimi kullanıyoruz. Kart anonim olarak satın alınmıyor, şahıs adına satılıyor.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=209377395876501&set=pb.188756371271937.-2207520000.1370420791.&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-ash3%2F941875_209377395876501_1846012566_n.png&size=499%2C200&source=timeline_photo_stream

quote:

ininal
    Sevgili ininal Kart kullanıcıları;

Birçok alışveriş ve e-ticaret sitesinde Kredi Kartı ile ödeme kısımlarında İsim ve Soyisim seçenekleri bulunduğu için; ininal kartınız ile yapacağınız ödemelerinizde bu alanlara kendi isim ve soyisimlerinizi girerek alışveriş ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme kısımlarında Mastercard seçeneğini işaretlemeyi sakın unutmayın!

Teşekkürler bilgi için.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.