Şimdi Ara

PSİKOLOJİYE 14 MİLYAR VERİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralama 39.789 gireceğim yerin %50 si 37.516 ile almış.(melikşah üni.)

%25 i kesin gelir ama 14 milyar yıllık ücreti.12 milyarda hazırlığa gidecek.
    Kafayı yiyecem hukuk gelmedi zaten napacam ben ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skip6o. -- 28 Haziran 2014; 20:00:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Ben 30 bin vericem hocam, benim halim nolucak bence verilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Ben 30 bin vericem hocam, benim halim nolucak bence verilir

hangi okul?
  • HollyGolightly kullanıcısına yanıt
    Bahçeşehir hocam

• İyi bir okula verilir tabiki de ben de bilkent düşünüyorum ama dediğin okulu ilk kez senden duydum
  • parayla meslek sahibi mi olacaksın? eğer öyle düsünuyorsan kendine güvenmıyorsun demektir, Sen pskolojiye o kadar para verilir mi değilde, bu işe güvenıyormuısun yapabilecekmisin seviyormusun bu bölümü onu söyle kendine eğer evet diyorsan bence para bu hayatta değerli bir cisim değil maddi imkanın varsa tabi, hayırlı olsun bu meslegi bende dusunuyorum, kendini geliştirirsen kendine güvenırsen bu iş senındır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayda 60 bin tl zengin eder mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Cemaat okulu.
    Bana yararı dokunur mu acaba.
    Melikşah kayseride, Boydakları kurdu.

• Son gelişmelerden sonra herkes çocuğunu cemaat okulundan alıyor diye biliyorum!!!
  • alycan7 A kullanıcısına yanıt
    Hocam asıl amacım hukuktu.tüm geleceğimi, hayallerimi ona göre kurdum kafamda.hiç alternatif düşünmemiştim.ama sonuç böyle gelince.
    Babam bu sene Almanya ya gidiyor ögretmen olarak.5 sene kalacak. psikolojiye girsem yurdışında yüksek lisans şansım da olur.buradada uğraşırım.

kariyer benim için herşey.zaten o yüzden hukuk istiyordum.ama internette yorumları okuyunca 1800-2200 civarı maaş bilemiyorum.değecek mi?

Valla artık umurumda değil.Orayada gitmezsem işletme,iktisat,kamu,uluslararası var.
    Bunlarada gitmek intihar gibi geliyor bana.

• Benim psikolojim bozulurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kngnl

Hocam asıl amacım hukuktu.tüm geleceğimi, hayallerimi ona göre kurdum kafamda.hiç alternatif düşünmemiştim.ama sonuç böyle gelince.
    Babam bu sene Almanya ya gidiyor ögretmen olarak.5 sene kalacak. psikolojiye girsem yurdışında yüksek lisans şansım da olur.buradada uğraşırım.

kariyer benim için herşey.zaten o yüzden hukuk istiyordum.ama internette yorumları okuyunca 1800-2200 civarı maaş bilemiyorum.değecek mi?

1800 - 2200 yazdıgın miktar seçecegin meslekle ilgiliyse eğer bence hiç okuma dostum, bu ülkede insanlar çok değişti, yeni nesil parayı ve popülerlik üzerine meslek kurmaya çalışıyor, çevremde bu tercihte giden kişileri görüyorum hepsi mutsuz, şunu unutma eğer para ile bir şeyler kurmaya çalışırsan o zevk kısa sürer, eğer istedigin mücadeleni verdigin sana uygun kişilikte bir meslegin varsa hayalin varsa o yolda yürümeni tavsiye ederim. bu ülkeye hepimiz faydalı bireyler olarak okuyoruz, para için değil. paracılık insanı insandan uzaklaştırır toplumu yalnızlaştırır, toplumsallıktan bireysellige gideriz, buda kopuk bir toplum yaratır, örnek vermeye gerk yoktur heralde.hayatında umarım diledigin yeri seçersin, şuan vaktimi harcıyorsam iyi niyetli bir mesaj yazmak içindir, senin tercihin bu ülkenin tercihi demek aynı zamanda benımde gelecegim demek. biz ne kadar iyi tercihler yapıp, dogru bir insanlıga dogru gidersek o zaman hepimiz kazanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alycan7 -- 28 Haziran 2014; 20:18:02 >

• Gerekirse bir daha gir!! Baksana hiç içine sinmemiş. Cemaat ortamına alışkın mısın bilmiyorum ama o durum üniversitede de devam ediyor diye biliyorum. Ben düşünce özgürlüğü olan herkesin kendi olduğu bir de böyle kısıtlamalarla uğraşmayan üniversitelerin yanındayım. Hem aklında hukuk kalmış
  • Psikoloji çok kolay bir meslek değil , şu an staj gören bir tanıdık var , milletin derdini dinlemekten psikolojisi bozulmuş durumda.
  • Arastirdigim kadariyla söylüyorum. Psikoloji için emek vermek sart.Mezun olayim direkt parami kazanayim durumu yok idealist biri olmak gerekiyor.Yüksek lisans yapmadigin sürece de maaslari ve is imkanlari yuksek degil.Dönemin basinda bende düsünüyordum ama vazgectim açikçasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grimo kullanıcısına yanıt
    Yüksek lisans yapsakta çok bi etkisi olmuyor gibi.bilmiyorum ya 4 senede 56 milyar bi de hazırlık 12 milyar.toplam 68 milyar. Mezun olunca alacağın 2 milyar.3-4 miktar kazancı olsa gözüm kapalı verirdim o parayı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.