Şimdi Ara

psikolojim felaket bozuk , bu hastalıktan beni kurtarın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende telefon hastalığı var sürekli telefon değiştiririm......8800 arte aldım 2 ay önce sıkıldım arteyi yi anneme verip ondaki d900i yi alma ihtiyacı hissettim evde 8 e yakın telefon oldu...

aileme 7 milyara yakın telefon parası harcattım bu 1 senede ailemde bu konudan çok mağdur...

dün gene ankamall a telefon almak için gittim toshıba g500 dikkatimi çekti alıcaktık.....

tam alırken dedim baba yok bu sefer almıyacağım kendimi frenledim

ne olur yardım edin bu aç gözlülükten nasıl kurtulucam.. sürekli dğeişim istiyorum her konuda bu böyle
    telefon dan , kız arkadaşım dan sıkılıyorum .... :(

bu sürekli yenilik isteme hastlaığımı nasıl yenerim ?

bana yardım edin dh li dostlar..

not : lütfen geyik v.b tarzı konuşmalara girmeyelim. yardım isteme amaçllı açılmış birkonudur

• Seni güzel Şımartmışlar
    Küçük şeylerle mutlu olmuyorsun basit şeylerle mutlu olayı bilmelisin..
    Balık tut tek takıl.. at kendini boğaz kenarına güzel bir gez düşün.. benim herkesten ne farkım var die..

saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Worldless

Seni güzel Şımartmışlar
    Balık tut tek takıl.. at kendini boğaz kenarına güzel bir gez düşün.. benim herkesten ne farkım var die..

saygılar..

Bitti.
  • quote:

Seni güzel Şımartmışlar

saygılar..

Başka söze ne hacet..
  • Ayni bizim peder , adamin elinden gecmeyen telefon kalmadi.

3 gun once LG Secret ,ardindan ,N72 gordum ,sonra N96 aldi simdide Iphone 3g lere takti
    alirsa kullanislisini arar bulursa bi kac ay kullanir. ama daha bulamadi ,lan bende N96 olsa gobek atarim

biz 6300 la surunuyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 30 Eylül 2008; 11:45:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

quote:

Seni güzel Şımartmışlar

saygılar..

Başka söze ne hacet..

.

2 senedir 100 ytl ye aldığım telefonu kullanıyorum alo diyo yeter o bana
  • cep telefonum 1110i
    cebimde 5 ytl harçlık var

yaş 20

bilgisyarım celeron

ama acayip mutluyum

kız arkdaşım var

param yok pulum yok malım mülküm olmasın ziyanı yok hobaaa

bayramınız mübarek olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar görüşleriniz için gerçekten ufak şeyler ile mutlu olmasını bilmek lazım

seni iyi şımartmışlar lafına gelince haklı olabilirsiniz babam 7 yaşında iken babası vefat ettiği için babasızlık nedir çok iyi bildiği için kendi yaşayamadıklarını bize yaşatmak istiyor....

yeter artık bu kadar aç gözlülüğüe dimi...

bana başka önerileriniz varmı aceb ?

İYİ BAYRAMLAR

YAŞ 21 BU ARADA...

afyon kocatepe yapı öğretmenliği okuyorum.... ( merak edenler için )
  • quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

cep telefonum 1110i
    cebimde 5 ytl harçlık var

yaş 20

bilgisyarım celeron

ama acayip mutluyum

kız arkdaşım var

param yok pulum yok malım mülküm olmasın ziyanı yok hobaaa

bayramınız mübarek olsun

hacı yürü be

Çok doğru söylemiş arkadaşlar, ama güzel bi yan var burda kendini tanıyosun, kendini tanımasan tek çözümü sopaydı ama şimdi üstte yazan arkadaşların dediği gibi ufak şeylerle mutlu olmayı öğren yoksa hiç mutlu olamazsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: kerembak_06

teşekkürler arkadaşlar görüşleriniz için gerçekten ufak şeyler ile mutlu olmasını bilmek lazım

seni iyi şımartmışlar lafına gelince haklı olabilirsiniz babam 7 yaşında iken babası vefat ettiği için babasızlık nedir çok iyi bildiği için kendi yaşayamadıklarını bize yaşatmak istiyor....

İYİ BAYRAMLAR

YAŞ 21 BU ARADA...

Yaş 21 Telefonunu babanamı aldırıyorsun
    Seni iyi şımartmışlar demem birz ağır bir tabir ama bu onun belirtisi..
    ama sorunun ne olduğunu biliyorsan en kısa sürede cözümüde bulabilirsin emin ol..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kerembak_06

teşekkürler arkadaşlar görüşleriniz için gerçekten ufak şeyler ile mutlu olmasını bilmek lazım

İYİ BAYRAMLAR

YAŞ 21 BU ARADA...

Yaş 21 Telefonunu babanamı aldırıyorsun
    Seni iyi şımartmışlar demem birz ağır bir tabir ama bu onun belirtisi..
    ama sorunun ne olduğunu biliyorsan en kısa sürede cözümüde bulabilirsin emin ol..

teşekkürler ;) buraya konu açtıysam düşüncelerinize saygı duymam gerekli . dediklerinizde haklısınız en kısa sürede kendime çeki düzen vermem lazım.

• bizim tel dükkanı var senin gibi olanlar var... her hafta telefon değiştirenler var ...adam artık seyyar telefoncu gibi dolaşıyo valla Allah yardım etsin :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrefe

bizim tel dükkanı var senin gibi olanlar var... her hafta telefon değiştirenler var ...adam artık seyyar telefoncu gibi dolaşıyo valla Allah yardım etsin :D

sağol
  • agaaa kalp atacak
  • ne bu ya herkes ilk yorumu alıntı yapmış, ayıp yaptığınız.
    adam da farkında kendisinin biraz şımarık ve doyumsuz olduğunda ne yapabilirim diye yardım istiyo, ordan çıkmış ben 100 liraya tel aldım 3 yıldır kullanıyorum bilmem ne. şımarık insanlarla konuşmama kararı mı aldınız yoksa ?

arkadaşım senin ne yapman gerektiğini bilmiyorum ama bu yaşında telefonunu babana aldırman garibime gitti, okuyo musun yada çalışıyo musun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aimar

ne bu ya herkes ilk yorumu alıntı yapmış, ayıp yaptığınız.
    adam da farkında kendisinin biraz şımarık ve doyumsuz olduğunda ne yapabilirim diye yardım istiyo, ordan çıkmış ben 100 liraya tel aldım 3 yıldır kullanıyorum bilmem ne. şımarık insanlarla konuşmama kararı mı aldınız yoksa ?

arkadaşım senin ne yapman gerektiğini bilmiyorum ama bu yaşında telefonunu babana aldırman garibime gitti, okuyo musun yada çalışıyo musun ?

arkadaşım dikkt edersen ağır bir tabir kullandım deyip cözüm yollarını gösterdik arkadaşa..
    kimsenin ayıp ettiği yok.. herkesin aynı fikirde olduğunu gösterir... bu yorumlar..
  • quote:

Seni güzel Şımartmışlar

saygılar..

KAPAK

psikolojim felaket bozuk , bu hastalıktan beni kurtarın
  • Para varsa alırasın kardeş benimde canım istiyo bazı esyalarımı değiştirmek ama yok nabarsın

ama soyle bişide var çalişip kazandığın parayı harcıyamıyosun harcasanda sanki parçandan parça kopuyo tabi bu ilk başlarda bole heralde yada bende sorunvar kıyamıyorum kazandığım parayı harcamaya bende direk anneme veriyorum o harcıyor rv içi masraflara
  • Harçlık: 15YTL
    Kıyafet : 25 YTL

Mutluluk: PAHA BİÇİLEMEZ.

Geri kalan her şey için: kerembak_06

Not: 8800 Arte 2000YTlnin üstünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 30 Eylül 2008; 12:50:11 >
  • valla bende 6630 var 2 yıl önce aldım bozulsun ilk işim siyah beyaz telefon alıcam inşallah bozulmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.