Şimdi Ara

PSİKOLOJİK SORUNLARIM VAR HERHALDE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 15 yaşındayım. sanırım psikolojik sorunlarım var. asosyal im arkadaşlarım var ama samimi değiliz. dışlanma korkum var o yüzden konuşmaya bile ccesaret edemiyorum. yakışıklı değilim tipsiz biriyim o yüzden bu güne kadar hiçbir kıza merhaba bile diyemedim kendime güvenerek. çevreme göre başarısızım derslerde. o yüzden dersle ilgili konularda hep susarım yanlış bir şey derimde dalga geçerler diye. lütfen bu tür sorunlarım var yardım edin bende biraz normal biri olmak istiyorum.

dış görünüşümde iyi denmez.

15 yaşındanyım saç sakal traş oluyorum ( utanıyorum)
    15 yaşındayım 174 boyum var kalıplıyım o yüzden kimse benle uğraşmıyor yoksa böyle birini köle gibi kullanırlar

• güncell
  • İğrenç bir haldesin. Psikolojik sorunların yok, sadece korkaksın. Kendinden böyle nefret etmeye devam ettiğin sürece korkak olursun, ilerleyen zamanlarda panik atak, sonrası paranoya ve hemen ardından manik depresif. Bu zulümü kendine yapmak istemezsin.
  • Bu dediklerini senin yaşındayken bende yaşadım tam anlamıyla, senden 3-4 yaş büyüğüm. Hatırlıyorum, kimseyle konuşmaz teneffüse bile çıkmazdım sınıfta. Kızlarla konuşamazdım. Sadece 2 senede o kadar değişti ki hayatım inanamazsın. Bütün bunları aştım. Sadece umursamayacaksın dostum, bu kadar kolaymı diyeceksin ama evet kolay. :) Bırak insanlar ne düşünürlerse düşünsünler, sana hangi gözle bakarsa baksınlar umursama. Her insan bir değil her insanın aynı karaktere sahip olmasını, aynı şekilde davranmasını bekleyemezsin. Kimimiz diğerine göre daha çekingen belkide utangaç olacak kimisi daha atılgan olacak. Aş bunları, takma. Ayrıca kızlara merhaba demek için makul bi tipin olmasına gerek yok emin ol. :)
    Ha yok dersen, yapamam dersen yukarıdaki arkadaş çok net bi şekilde özetlemiş. Psikolojik sorunların ortaya çıkar. Ben panik atağım, anksiyete ve okb'm de var. Eminim o yaşadıklarım buna zemin hazırladı.
    Onun için bunu aşmak zorundasın, ha bu psikolog yardımıyla olur kendin olur bilemem ama aşmalısın. Eğer biriyle konuşmak istersen pm atabilirsin, dertleşiriz. Ama mutlaka üzerine git, dikkat et kendine. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.