Şimdi Ara

Psikolojik sorunlarım var galiba (Ciddi) Üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ama insanlarla ilişkilerde ciddi sorunlar yaşıyorum, önceden sosyal fobi problemi yaşıyordum bunu belirli ölçüde atlattım ve eskisine göre gerçekten çok ilerleme kaydettim ama hala ciddi problemler yaşıyorum. Mesela başımdan geçen bir olayı özetlemek istiyorum. Sınıflar değişti yaklaşık yeni sınıfımla 1 haftadır beraberim ve bu 1 haftalık zamanda yanımda oturan iki kızla iletişim kuruyordum ama bir gün okula geç kalınca artık ne olduysa arkadan bi tane sıra almışlar ve bi sıra eksildiği için öne oturmak mecburiyetinde kaldım. Bu durumda olunca onlarla hiç konuşamadım mesela sırf farklı yerde oturuyorum diye. Nedenini bende bilmiyorum ama yanlarına gidemedim bir türlü çünkü tenefüslerde eski sınıflarında ki arkadaşlarıyla takılıyorlar yani yanlarına gidecek kadar da samimi olmadım açıkcası ama sınıfta da hiç muhabbet etmedik bir tek günaydın dediler birde çıkarken biraz muhabbetimiz oldu. Sorun şu böyle şeyleri kafama takıyorum. Bunları düşünüp düşünüp her gün başımı ağrıtıyorum artık ağrı kesici almaktan kendime bir şey olacağından korkuyorum. Mesela şuan ben tekrar bu kızların yanına nasıl oturucam onu düşünüyorum ve içim içimi yiyor onlarla konuşamayınca. Şuan yanımda bi tane erkek oturuyor mesela sırf bugün onlarla konuşamadım diye derse girmedim geldim eve kara kara düşünüyorum. İnsanlarla iletişimde rahat olamama problemini nasıl çözücem gerçekten bilmiyorum diyeceklerimi bile sürekli demeden önce kafamda kuruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 17 Şubat 2015; 18:05:29 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım ama kesin psikolojik sorunların vardır

• Güncel
  • up
  • techr vardı onu bul sen
  • Psikolojik sorunları olmayan birisi , üniversiteye başlayınca malesef psikolojik sorunlarla boğuşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Emekli

Psikolojik sorunları olmayan birisi , üniversiteye başlayınca malesef psikolojik sorunlarla boğuşuyor.

Okudunuz mu hocam ne yapmamı önerirsiniz
  • Aksam okuyup cevap vercem

• quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Aksam okuyup cevap vercem

Bekliyorum cevabınızı
  • Ben de bu yıl basladim üni'ye. Benim yaptığımı yap sınavdan sinava git okula. Zaman nasil geccek diyosan lole basla ben seni kastiririm

• tzakhi T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya evde durunca daha çok bunalıyorum
  • O ne la öyle, ben milleti görmemek için okula gitmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Emekli

Psikolojik sorunları olmayan birisi , üniversiteye başlayınca malesef psikolojik sorunlarla boğuşuyor.

Okudunuz mu hocam ne yapmamı önerirsiniz

Konuşmamak için bir neden yok. Eğer utanıyorsan bunu yenmelisin. Bir iki gün boyunca konuş. Sonra devamı gelir. Algıda duyarsızlaşma olur yani. Önemli olan ilk adımı atıp sürekliliği sağlamak. Dediğim gibi onlar da senin gibi insan. Bugün varsın , yarın yoksun. Hayatı ve anı , sonrasını düşünerek yaşama. Sonra eve gelip pişman olursun. Keşke demeden önce icraate geç...

• Akışına bırakacaksın
    zorluyorsun o yüzden olmuyor
    okulda 1 2 muhabbet kuracağin erkek olsun sonra zaten ortam sana geleceK

Okulda 1 ay tek başımaydım kimseye yanaşmadım vize dönemlerinde millet birbirine birşeyler sorarken şu an 5li bi grubum var

Gayet iyiyiz, tabi bir sürü kızlada arkadaş oldum 3 aylık sürede

o boşluğumdaki ilk 1 ay senin şu anki halin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bunu kendiniz asmalisiniz yani rahat olun kasilmayin digerlerinin yaninda zamanla inan hic bi sikinti kalmaz ama sen kendini boyle sartlarsan iste kimseyle konusamiyom sosyal degilim diye sartlarsan bu is olmaz

• bi aktivite bul bu sekilde sosyalleş kendine gelirsin

• Bir ara okurum.Şu an çok uzun

• Derdini seveyim

Biz bölümü bitirip buradan toz olmaya uğraşıyoruz

alttan 4 dersim var dönem uzadı,sen hala kızlarla konuşamıyorum diyip bıdı bıdı yapıyorsun

Bende farklı sınıflara girip çıkıyorum

insanlar senle konusacaksa konusur kasma o kadar

• Birileriyle tanismayi dener misiniz kizlari unutursunuz belki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.