Şimdi Ara

Psikolojik sorun yaşıyorum nasıl düzeltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimseye anlatamayacağım kadar sapık düşünceler geçiyor aklımdan.Gördüğüm insanlara karşı.Hem cinsel anlamda hem fiziksel.Yani bazen insanları öldüresim geliyor ama şiddet uygulayarak.Gözlerini oyduğumu düşünerek zevk alıyorum.Veya daha farklı.Ama gerçekte öyle biri değilim.İyi bir insanımdır.Sadece sürekli aklımdan böyle şeyler geçiyor ve kendini durdurma konusunda zorlanıyorum.Kendi kendimle konuştuğum oluyor.Noldu bana? Yalnızlıktan delirdim herhalde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yalnızlıktandır bi manita yap geçer
  • Vesvese kardeşim, takma kafana.
  • Okb takıntı vesvese hastalığı son zamanda inanılmaz arttı ve berbat bir hastalık psikatrye başvurun biran önce

• Allah başka dert vermesin dostum.

• İçndeki Tyler Durden i keşfetmişsin. Kafana silah sıkman lazım

• çocukçu ölücü hayvancı falan filan niye bu aralar arttı haberler maberlerdede hep çıkıyor ? doktora git hemen .sapık mısın nesin . ilerler bişey yapmazsan demedi deme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

çocukçu ölücü hayvancı falan filan niye bu aralar arttı haberler maberlerdede hep çıkıyor ? doktora git hemen .sapık mısın nesin . ilerler bişey yapmazsan demedi deme

Yok hocam ölücü , çocukcu vs. Öyle seylerden zevk almıyorum öyle bir fantezim yok.Sadece aklımdan sürekli böyle düşünceler geçiyor ve kendi isteğimle olmuyor yani kendimi milleti öldürürken veya cinsel şeyler düşünürken buluyorum.Yani gerçekte asla öyle biri değilim.Sanki beynimde başka biri var da böyle düşündürttürüyormuş gibi kontrol edemiyorum artık kendimi...

• Namaza başla :)

• Obsulusif Kompulusif Bozukluk deniliyor. bende de var. ya yanlış bir şey yaparsam korkusu ve içten gelen o yoğun istek. yapmamak için kendimi zor tutuyorum. bir psikiyatriste gözük. olmadı psikologa. bende genellikle kafa sallamak ve tik olarak gözüküyor. düşünce bazındaysa insanları çıplak düşünüyorum ve yanlış anlaşılma hayalleri kuruyorum.

•  Psikolojik sorun yaşıyorum nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

Obsulusif Kompulusif Bozukluk deniliyor. bende de var. ya yanlış bir şey yaparsam korkusu ve içten gelen o yoğun istek. yapmamak için kendimi zor tutuyorum. bir psikiyatriste gözük. olmadı psikologa. bende genellikle kafa sallamak ve tik olarak gözüküyor. düşünce bazındaysa insanları çıplak düşünüyorum ve yanlış anlaşılma hayalleri kuruyorum.

birine istemsizce vurmak,öpmek sövmek , yüzüne tükürmekten korkmakta girer mi bunun içine ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

Obsulusif Kompulusif Bozukluk deniliyor. bende de var. ya yanlış bir şey yaparsam korkusu ve içten gelen o yoğun istek. yapmamak için kendimi zor tutuyorum. bir psikiyatriste gözük. olmadı psikologa. bende genellikle kafa sallamak ve tik olarak gözüküyor. düşünce bazındaysa insanları çıplak düşünüyorum ve yanlış anlaşılma hayalleri kuruyorum.

birine istemsizce vurmak,öpmek sövmek , yüzüne tükürmekten korkmakta girer mi bunun içine ?

Evet. Istemsiz yapilan eylem kompulusif oluyor. Doktora gitmeni oneririm. Ben 16 seans kadar terapi gordum yaz tatili araya girdi devm edemedm. Su an cok kotuyum halisunasyon da goruyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.