Şimdi Ara

'' psikolojik sorun ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakın bi arkadaşımın psikolojik bir sorunu var bu sorunu herşeyi aşırı derecede kafasına takıyo kuruyo kuruyo aklında çözüm bulamıo bulmaya çalışıo en ufak bi sorunu takıyo napması alzım acil yardım gerekiyo napmamız lazım ????

• Koyun postu ver, ve saymasını söyle. Eğer saymaya kalkışırsa acilen Ruh ve Sinir'e...
  • nasıl yani anlayamadım biraz açarmısın ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_child

nasıl yani anlayamadım biraz açarmısın ??

Arkadaşım özür dilerim. Biraz şaka yapayım dedim. Ciddiye aldığını görünce üzüldüm şimdi.

Geçen günlerde takıntı ile ilgili bir konu açılmıştı buraya. Belki aradığın cevapları orada bulabilirsin. Arkadaşının yaptıkları iyiye işaret değil. Ama sendeki iyi niyette anlaşılıyor. Kendi kendine arkadaşının sorununa çare arıyorsun. Ama profesyonel yardım almadan kendi kendine işlere kalkışma. Yanlış bir davranış daha kötü sonuçlar doğurabilir.
  • sağol ya ben kendi çapımda yardım etmek istiyorum sen bana şu konunun linkini verirmisin acaba ben birazda oraya bakim
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

açıl susam açıl>>>>

Hayatı monotonluktan çıkaran her insanı seviyorum, bu hayat içerisine serpiştirilmiş küçük, tatlı ve zararsız oyunlar lâzım. Böyle işte. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 26 Haziran 2007; 22:52:36 >
  • arkadaşın değil de takıntılı olan sen olmayasın
  • uzman birinden tavsiye alsanız.
  • bu tür şeyler ihmale gelmez bence de bir doktora görünse ii olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: punk89

arkadaşın değil de takıntılı olan sen olmayasın

takıntılı olan ben diilim arkadaşım ama ben olsam açık açık söylerim bunda saklanılcak bişi yok ayıp bişide değil o yüzden uzman birinden tedavi almak yerine bu huyunu yenmesinde birazda olsa basit bi tedavi yöntemi arıyorum yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.